BVJD2 *Monte için anlatılmaz yaşanır bir şey. Orange Temalı Türkçe destekli stabil ve süper bir FW..

Sponsorlu Bağlantılar

engin7234

Üye
arkadaşlar bende yükledim fakat kapandı mı güç kaynağı takmadan açılmıyor önceki uygulamadaki widgetlerin bir kısmını silmiş (facebook, google, gibi) ayrıca 2. videoda gösterildiği gibi opera falan da gelmedi acaba bunları farklı bir şekilde mi yüklemek gerekiyor birde kapandığında güç kaynağına takmadan açmanın yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim

Default_21

Default_21

Üye
registry nerde

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Teşekkürler ellerinize sağlık :)

burak4145049

Üye
yha abi şimdi ben yeniyim telefon olarak bek anlamam nasıl menü kasıyormu oyıun atınca kasıyomu dez avantaşı varmı

atillaatik

Üye
arkadaşlar ben bunu kurdum herşeyi ile mükemmel yanlız kamerayı çalıştırmıyor. Düzeltme nasıl yapabiliriz?

rockinn2009

Üye
Ben yukledim firmwareyi telefon acilirken mavi sey yukleniyorya orasi yarida kaliyor. Varmi bi çözümü

everythingg

Üye
kurbanlar ben bu programı zip olarak bilgisayara indirdim telefona indiremedim. fakat telefona yükleyemedim.acil yardım edebilir misiniz

everythingg

Üye
kurbanlar benim telefona indiremediğim için bilgisayara zip şeklinde indirdim fakat telefona kuramıyorm nasıl olacağını bilen varsa bi zahmet yardım etsin. Allah razı olsun şimdiden.

rockinn2009

Üye
everything googleye Samsung s5620 Firmware güncelleme yazarsan nasıl yüklenildiği gösterilir...

Shenın.eserın

Üye
buna nasıl tema yuklenir yapa bilen varsa bir yardım etsin lütfen :)

alemci_09

alemci_09

Üye
tüm java uygulamalar da buradadır.
bunu indiremiyorum başka bir yere yükleye bilirmisiniz

makkaveli

makkaveli

Üye
arkadaşlar, bende jtj2 yüklü ve sorunsuz kullanıyorum, yalnız bu fwde taskmanager var ama manuel açamıyorum, xxja4 kurarım ama kamera çalışmıyor diyolar, çalışsa bile qwerty klavyesiz olmaz, taskmanager + qwerty + arka plan teması olan bir fw yapabilecek var mı, dosyalardan bahsetseniz biraz, indirsem de yönlendirseniz, ama mutlaka qwerty klavye olması şart, ama jar olarak değil, jtjl2 deki qwerty olacak, dediğim firmware şöyle olacak :

* xxja4 deki tema, geri tuşu, task manager
* qwerty
* gene jtjl2deki gibi sorunsuz olacak
* kamera da çalışacak :)
* bu firmware olursa varya, artık tamam, hiç uğraşmam firmware işleriyle felan :)

uzman varsa yardımcı olabilir mi

Üst Alt