byburakk134
Üye
onlar uygulama için geçerlidir arkadaşım. FW tamamen Türkçe'dir. 10'un üzerinde dil desteği var şuan değiştirdim FW'yi bakamıyorum
--------------- Ekleme ---------------
COM portunu iyi ayarla arkadaşım yine giremiyor isen şunu dene...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Monte Master *#7092463*#
Sözünü ettiğin firmware bada olan mı??Ok! üstad...bekliyoruz bakalım olumlu dönüşlerini. Bu arada kamera vb. hatası alan veya hero moddan geçen arkadaşlara bir de firmware yüklemeden önce telefona format atıp, ondan sonra firmware yüklemelerini önermek istiyorum.. Olur ya belki bir yararı olur...
evet tüm işlemler bitti ve kendi menümü oluşturup kısayolları editledim.
Facebook kısayolu eklendi.
IM kısayoluna eBuddy eklendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Flashcode kısayolu eklendi ve Opera Mini editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Müzik Mağazası kısayolu hala Music Store giriyor.
Orange Games kısayolu eklendi ve Mega Tower Assault oyunu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! ben bu oyunu çok sevdiğim için bunu ekledim)
Orange Haritalar kısayolu eklendi ve Google Maps editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Orange İndirilebilir Öğeler eklendi ve Bolt editlendi ( kurulu olması gerekiyor! )
Nawigacje Orange eklendi ve Türkçe Sözlük editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu Türkçe anlam sözlüğüdür ve Java uygulamasıdır. İsteyen başka birşey editleyebilir. )
Orange Widgets kısayolu eklendi ve Snaptu editlendi ( kurulu olması gerekiyor! Bu uygulamanın Facebook sekmesi çok güzel tavsiye ederim )
Link kısayolu budur. İçerisindeki
MainMenu_reg.ini dosyasını telefondaki Registry klasörüne atacaksınız.
KjxDispatch.ini dosyasını ise telefondaki Exe/Java klasörüne atacaksınız...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tüm java uygulamalar da buradadır.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?