Buz dolabının kapağını açıp serinlemeye çalışan kaç kişi var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buz dolabının kapağını açıp serinlemeye çalışan kaç kişi var :)
Bazen o kadar çok bunalıyorum ki , hele bu saatlerde nefes alamıyorum :D Bu anlamsız hareketi sadece benmi yapyorum acaba :ehe aramızda dolabın kapağını açıp serinlemeye çalışan kaç kişi var ?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bende düşünüyorum bunu ama yiyecekler var dolapta onarı dışarı cıkarsam bozulur hava Çok sıcak ya evde ne varsa içtim su gazoz tuz ruhu çamaşır suyu kola meyva suyu yok hiç bir faydası olmadı belediyenin havuzuna uzaktan baktım başına silahlı nöbetçiler dikmişler orayada giremedim

JayJayyy

Üye
Bende düşünüyorum bunu ama yiyecekler var dolapta onarı dışarı cıkarsam bozulur hava Çok sıcak ya evde ne varsa içtim su gazoz tuz ruhu çamaşır suyu kola meyva suyu yok hiç bir faydası olmadı belediyenin havuzuna uzaktan baktım başına silahlı nöbetçiler dikmişler orayada giremedim

Hocam bunun oyununu açsana tutuldu bu iş yapar.bu saatte benden başka kaç kişi...diye:kop:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ben bizzat buzluğu açıyorum :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o da kar etmıyor..eridim:ağlarım:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çok sıcak fazladan kliması olan varsa şidi almaya gidebilirm :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:muha: tesadüfe bak daha bugün yaptım :d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Klima gören Masum Köylü

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vantilatörün önüne buz koyunca klima etkisi yapıyor :) denemenizi öneririm :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
2 Dolabımız var biri no-frost o buz yapmıyor.ama eski tip buz dolabımız karlanma yapıyor bir parça alıp belimden aşağıı hopp :ehe
Ama tabi no-frostun da buzluk bölmesi bir acayip oluyor -22:d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bir iki defa duş aldım teri durdurabilirim diye malesef anlık müdahaleler ile bu iş çözülmüyor bir pakette kagıt havlu bitirdim aramızda para toplayıp dev bir buzhane kuralım bence

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Glima sağolsn :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu pc bana düşman yahu çok ısıtıyo odayı vantilatör ve buz olayı bile sarmıyo camlar açık zaten ama soğumuyor bide yapan adam kışın sıcak yazın soğuk olur demişti

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yok abı nekadar cam acarsan ac duş alırsan al bı işe yaramıyor uzerıne bırde nem eklenınce
ınat ettım bende sıcak çay içtim,ütüde yaptım camlarıda kapadım erımek üzereyım:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:kop: :kop: yemin ederim bugün 2 kez yaptım EroL :d: konuyu görünce şok oLdum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:aha: Meeerrt

Revengeful

Emekli Yönetici
hayatımda ilkkez bugün yaptım :D
Konuyu görünce şok geçirdim :d:

Εthnic

Εthnic

Üye
iyikide erzurumda yasiyorum he.. dogal serinlik... her nekadar kisin derin dondurucu olsada... :dondum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt