Tavsiye Büyür bir ikilem arasındayım [ G2 vs İphone 5 ]

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sakin ol üstad hayatım da hiç iphone kullanmadım, kullanan arkadaşlarıma da sorduğum da bluetooth u kullanamadıklarını söylüyorlardı. İşte benim sorduğum soru bu. İlla görüntülü konuşmayı internet üzerinden mi konuşabiliyoruz ? Buna bluetooth ta ki gibi bir çözüm yok mu ?

0MG90

Üye
Tweak ile var mı bilmiyorum bakmadımAma alacağın iP5 iOs6 ise ben hemen alırdım iOs6 nın keyfini çıkaramadım 7 yi yükleyince

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tweak ile var mı bilmiyorum bakmadımAma alacağın iP5 iOs6 ise ben hemen alırdım iOs6 nın keyfini çıkaramadım 7 yi yükleyince
Olup olmadığını nereden öğrenebiliriz ? evet ios 6 yüklü. Güncellemek için fırsat bulamamış.. ben de wi fi var ben güncellerm dedim. güncellememi önermez misin yani ?

0MG90

Üye
Olup olmadığını nereden öğrenebiliriz ? evet ios 6 yüklü. Güncellemek için fırsat bulamamış.. ben de wi fi var ben güncellerm dedim. güncellememi önermez misin yani ?
Hayır ilk önce iOS6 nın keyfini çıkar derim çünkü 7 görsellik bakımından bile çok sadeleştirilmiş
Jailbreak yapmış birine sor derim ben kaldırdım

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ilk önce iOS6 nın keyfini çıkar derim çünkü 7 görsellik bakımından bile çok sadeleştirilmiş
Jailbreak yapmış birine sor derim ben kaldırdım
Teşekkürler bilgilendirme için.