"büyüklerin" Büyük Yanılgıları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
"büyüklerin" Büyük Yanılgıları...
atalarımız, boşuna söylememişler "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme" diye...

İşte, büyük sözler eden kimi "büyüklerin" büyük yanılgıları:

<span style="color:#FF0000">- "Radyonun geleceği yok."
Lord Kevin - İskoçyalı fizik alimi</span>
<span style="color:#3333FF">- "Artık yeni hiçbir şey yok. İcat edilebilecek her şey icat edildi."
Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Başkanı (1899)</span>
<span style="color:#009900">- "Denizaltıların savaşta ne işe yarayabileceklerini anlayamadım. En fazla, mürettebatın boğularak ölmesine sebep olabilirler."
H. G. Wells - Yazar (1901)</span>
<span style="color:#FFCC33">- "Atlar her zaman kullanılacaktır. Otomobil ise ancak geçici bir moda olabilir."
Henry Ford&#39;un kredi talebi üzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka müdürü (1903)</span>
<span style="color:#CC33CC">- "Uçaklar hoş oyuncaklar, ama askeri bir değerleri yok."
Mareşal Ferdinand Foch - 1. Dünya Savaşı&#39;nda Fransız Orduları Başkomutanı</span>
<span style="color:#FF0000">- "Televizyon en geç altı ay içinde piyasadan silinecektir. İnsanlar her akşam böyle bir kutuya bakmak istemez."
Daryik F. Zanuck - Twenty Century Fox&#39;un başkanı (1944)</span>
<span style="color:#3333FF">- "Artistlerin konuşmalarını kim duymak ister ki?"
Harry M. Warner - Film endüstrisi yöneticisi (O sıralarda yeni icat edilen sesli film hakkındaki yorumu,1927)</span>

<span style="color:#009900">- "Bilgisayarlar, gelecekte belki sadece 1.5 ton ağırlığında olacaklar."
Popular Mechanics Dergisi (1949)</span>
<span style="color:#CC33CC">- "Sound&#39;larını beğenmedim. Ayrıca, gitar gruplarının modası geçti."
Decca Record Plak Firmasının bir yöneticisi (Beatles hakkındaki yorumu, 1962)</span>
<span style="color:#FFCC33">- "İnsanların büyük çoğunluğu için tütün tüketimi gayet sıhhi bir şeydir."
Doktor Ian G. McDonald - Operatör (1963)</span>
<span style="color:#33CC00">- "İnsanların evlerinde bilgisayar bulundurmaları için herhangi bir neden göremiyorum."
Kenneth Olsen - Digital Equipment Corp. adlı bilgisayar firmasının başkanı (1977)</span>

^^AnaCOnDA^^

Üye
Bu günleri görselerdi ne yaparlardı acaba

RockFord Fosgate

Üye
hehe "Bilgisayarlar, gelecekte belki sadece 1.5 ton ağırlığında olacaklar&#39;&#39; komedı yaw ))))))))))))

spook

spook

Üye
bunlar cahil adamlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
- "Artık yeni hiçbir şey yok. İcat edilebilecek her şey icat edildi."
Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Başkanı (1899)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
emegine saglık dostum teknoloji bilinmeyen bir yone dogru gidior ve daha icat edilicek cok sey var heeeee buda benim sözüm hee

yitik savaşçı

Üye
Maxicep.com asla birinci olamayacak...

Tarihe adımı kazımak için nelere katlanıyorum...

FrontmaN

FrontmaN

Üye
"Bilgisayarlar, gelecekte belki sadece 1.5 ton ağırlığında olacaklar."

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
"Atlar her zaman kullanılacaktır. Otomobil ise ancak geçici bir moda olabilir."

bence en komıgı bu

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Feb 13 2006, 08&#58;22 PM) [post=278351]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Bilgisayarlar, gelecekte belki sadece 1.5 ton ağırlığında olacaklar."

[/b][/quote]

jöly

Üye

emeğin için teşekkürler

Salihyet

Salihyet

Üye
başlığımı editledin eskiside fena değildi

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Feb 14 2006, 06&#58;37 PM) [post=278998]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
başlığımı editledin eskiside fena değildi
[/b][/quote]

bu daha uygun gıbı geldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt