Büyük İkramiye Size Çıksa Geyiği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük İkramiye Size Çıksa Geyiği
her Sene yılbaşı Yaklaşırken hemen hemen bütün kanalların hiç üşenmeden muhabirlerini Bilet Satılan Yerlere Gönderip Aynı cevapları veren Farklı İnsanlara Sordukları Büyük İkramiye Size çıksa Ne Yaparsınız Sorusundan Gına Geldi

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve EroL

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Hacı ben sana şunu diyeyim mi banada aynı şekilde gına geldi zaten çıksada birçoğu dediğini yapamaz...
Niyemi mutlaka ya birkaç kişi musallat olur yada çok para gözünü döndürür harvurup harman savurur...

Aslında mantıklı düşünse gerekirse yardım istese o parayla iş kurup hem kendi kazanır hemde fakir işsize kazandırır...

• Beğen
Tepkiler: tragedie
kraldost

kraldost

Üye
ben hemen bu siteyi satın alırdım aga

EroL

EroL

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bana çıksa parayı nakit olarak çeker bozdurur 10-20 veya 50 artık her neyse evin salonuna döker parayı 1 hafta boyunca içinde tüm ihtiyaçlarımı karşılayarak yatardım. Buna boşaltım ihtiyacı da dahil. Ondan sonra ne yapacağıma bakardım...

Çıkar mı? Çıkmaz. Çünkü bilet almıyorum 2 senedir nasılsa çıkmaz diye. =)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
valla ben hayatımda bi kere şans oyunu oynamıştım 5 yıl önce..o zamanlar öğrenciyim tabi.670 küsür para çıktı..Tabi hemen tatile çıkıp ezdim o parayı :D
Ondan beridir şans oyunlarından uzak dururum.Ben şanslıyımdır çok.Allah etmesin çıkar falan :scooter:

SHS

SHS

Üye
daha bilet almadım, alınca yorum yazarım tekrar :ehe

wildtiger223

wildtiger223

Üye
şu ana kadar bi kere bilet almadım kısacası hiç şans oyunlarıyla uğraşmadım küçükken dayım sayısal doldurtmuştu bana ama yatırmamış onada tam ikramiye çıkmıştı 1 hafta dayım sinirden alkole vurdu kendini :D

anılbaran

anılbaran

Üye
biz arkadaşla onun hayalini kurduk.Ooo neleri degiştirmedik neler almadık., Anlatsam ansiklopedi olur :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ilk önce dünya barışı için harcardım :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hiç düşünmedim . Duygusal bir anımda düşüneyim , öyle cevap veririm :D

mstf_l

mstf_l

Üye
gider hepsiyle iddaa sayısal falan oynarım tutarsa en zengin olurum tutmazsa tovbe eder bırakırım :ehe

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Olursa zaten harcıyacak yer bulunur,fazlasıyla var.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hiç düşünmedim ama sanırım parayı bankaya atıp hayatıma biraz daha rahat dewam ederim
öyle çılgın gibi para harcamak gibi bir yapım yok..
ama keyfim bilir... bazen harcıyorum...
durgun bir insanım öyle diyeyim...

Astrosman

Astrosman

Üye
Biraz cami yardımi vakıflar felan sonra si Allah kerim.

spartuas

spartuas

Üye
Yaw çıksa bile arkamızdan mafya/çete olacak. Ölüme kadar yolu var. + para zaten haram. Bağışlasak desek haram parayla bağış olmaz. Adamın gözü dönüyor. Bu zamana kadar çıkan bilet sahiplerini biraz inceleyin derim hepsi pert. Haram oldugu için pert. O paranın içinde 70 milyon insanın hakkı yokmu ? :oke: ama bana çıksa harcarım aga. Bağış olmaz zaten. Boyuna harcarım. Yapacak bişi yok xD

spy ghost

spy ghost

Üye
dur daha yeni başlıyoruz yılbaşına 2-3 gün kala gör sen her türlü hesap yapılmış olur şu kadar gemi şu kadar uçak alınır felan :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o Parayla dünya Turu Yapılır gidilmedik memleket bırakılmazda Bana çıkmaz bilet almıyorum çünkü :ah

Consul9

Consul9

Üye
Parayla balık almaz daha çok balık tutmanın hesaplarını yapardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt