[ENGİN]
Üye
21 Aralık falan hikaye arkadaşlar .
Dinine inanan insan böyle saçma sapan söylentilere inanmaz .

21 Aralık falan hikaye arkadaşlar .
Dinine inanan insan böyle saçma sapan söylentilere inanmaz .

[ENGİN];5604678' Alıntı:
Kur'ani kerimin hiçbir harfi degiştirilmemiştir bunu bilmek gerekir,Burda yanlış olan herkes kendine göre dini yorumlamaya ve şekillendirmeye çalışınca bu sorunlar çıkıyor.
O değilde Şirince sakinleri voleyi vuracak valla ipini koparan Şirince'ye...

O değilde Şirince sakinleri voleyi vuracak valla ipini koparan Şirince'ye...
[ENGİN];5606324' Alıntı:
Esnaf ekonomik patlama yapacak fahiş fiyatlar kazıklamalar,bu topluluga da reva kardeşim ne olur bizi dolandırın diye yalvarıyorlar
Bende onu diyorum hangi akıla hizmet ediyorlar anlamıyorum. Yahu kiyamet kopsa şirince'mi kalır ortada bu paranoya Nuh aleyhisselamın oglunun babasına inanmayıp yüksek bir tepeye çıkıp yufan'dan kurtulurum demesine benzedi
Hayır bide dünyanın her yerinden akın akın geliyorlar... Bi' aralarda 2000 yılının geyiği varmış yeni milenyuma giricez falan... İntihar edenler olmuş usta!
[ENGİN];5606402' Alıntı:Bende onu diyorum hangi akıla hizmet ediyorlar anlamıyorum. Yahu kiyamet kopsa şirince'mi kalır ortada bu paranoya Nuh aleyhisselamın oglunun babasına inanmayıp yüksek bir tepeye çıkıp yufan'dan kurtulurum demesine benzedi
Egitim şart
Bizim okuldaki hocalar bile, kelli felli adamlar da inanıyor bu safsatalara ne kadar acı...

[ENGİN];5606436' Alıntı:
Egitim şart![]()

İnanç meselesi bir gün açıp islami kaynakları araştırmamış demekki.Görsel ve yazılı medya onların duymak istedigini fazlasıyla yerine getiriyor zaten
Sakallı göbekli herif oturmuş hararetli hararetli zırvalıyor gülmemek için kendimi zor tuttum![]()
Islamla alakası olmayan insanlar inanıyor ışte yazık bu insanlara yazık bu kadarda cahillik olmaz
[ENGİN];5606697' Alıntı:
Bide inançlı insanlara gerici ve yobaz diyorlar ya şaşıyorum,Ne yaman çelişki içindeler gülüyorum sadece

Islamla alakası olmayan insanlar inanıyor ışte yazık bu insanlara yazık bu kadarda cahillik olmaz