Buyuk Güne 5 Gün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Buyuk Güne 5 Gün
5 gün sonra kopuyoruz

Türe

Türe

Üye
:ah

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kolay gelsin

şanışer25

şanışer25

Üye
nereye gtsem hangi ortama katılsam hep bu muhabbet vala artk bende korkmaya bşladım bızm dünyadan haberi olmayan ali amca bıle bugün bundan knusuyrdu yau:D

Türe

Türe

Üye
Kıyamet alametleri gerçekleşmedikçe ve Cuma Günü Aşure Günü ne denk gelmediği sürece kıyamet kopmayacak. Allah (c.c) böyle buyuruyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Peki :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ölcez :aha:

Metin MF

Metin MF

Üye
Kıyamet alametleri gerçekleşmedikçe ve Cuma Günü Aşure Günü ne denk gelmediği sürece kıyamet kopmayacak. Allah (c.c) böyle buyuruyor.

bunlar hurafe. cuma günü ve aşure günü kopacak diye bir şey yok. Allah bilir.

Türe

Türe

Üye

Hurafe değil metin ayette geçmekte buyur araştır dilersen :)

- - - Eklendi - - -

bana günler sunuldu. cuma gününü gördüm; onun güzelliği ve nuru hoşuma gitti. orada siyah nokta şeklinde bir şey gördüm. "bu nedir?" diye sordum. "kıyamet onun içinde" kopacaktır" denildi. (abdürrezzak san'ani,
m, 5560).

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz :ehe

Türe

Türe

Üye
Peygamberimiz sallallahu aleyhi vessellem buyurdu ki; " kıyamet aşure gününde olur" Akıllara şu soru gelebilir.Kıyamet cuma günündeydi.Bu aşure işi (kafaları) karıştırdı.Onun izahı da şudur ki; kıyamet, Aşurenin yani muharremin 10. gününün cumaya rastladığı bir tarihte kopacaktır.Tabi hemen seneye aşure cumaya geliyor , eyvah kıyamet kopacak diye telaşa kapılmanın bir luzumu yok.Zira kıyametinde alametleri var.O alametler olmadan (yaşanmadan) kıyamet kopmaz. İsa aleyhisselamın inişi,Mehdinin çıkması.Tabi bunların sahteleri çoktan çıkmıştır. Fakat bizim işimiz hakikileriyle, orjinalleriyle yoksa sahtekar yalancılarla işimiz yok.Allah bizi sahtekarlardan ve hocaların şerrinden muhafaza eylesin.Vatanımızı ,milletimizi bölünmekten parçalanmaktan muhafaza eylesin amin.

- - - Eklendi - - -

Alıntıdır isteyene siteyi vereyim girsin incelesin :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Dogru'dur Süleyman

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
5 Gun Sonra ..
Burda, Bu Konuda Gorusuruz ..

xmanyak

xmanyak

Üye
ben şirinceye gidip tam sınır çizgisinin yanında durucam kıyamet koparken ayağımı sınırın dışına falan basıcam eğlenicem :aha::vur:aman2::yuru

zombaka

zombaka

Üye
2015 benin zikkom takvimine göre o tarihte kıyamet kopcak dünyaya güneşten kopan 3 parça düşcek

Kerim.

Kerim.

Üye
İnanan var mi buna:zzz:

TheSoftware

TheSoftware

Üye

Allah bilir cunku islam dinini herkes isine geldigi gibi kullaniyor hatta arastirirsa kuranin orijinal olmadigini goreceksin Allah'a inanmayan biri degilim Allah'a saygim,sevgim sonsuz ama dini degistirdiler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Allah bilir cunku islam dinini herkes isine geldigi gibi kullaniyor hatta arastirirsa kuranin orijinal olmadigini goreceksin Allah'a inanmayan biri degilim Allah'a saygim,sevgim sonsuz ama dini degistirdiler.

Kur'ani kerimin hiçbir harfi degiştirilmemiştir bunu bilmek gerekir,Burda yanlış olan herkes kendine göre dini yorumlamaya ve şekillendirmeye çalışınca bu sorunlar çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Tuba
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
21 Aralık falan hikaye arkadaşlar .
Dinine inanan insan böyle saçma sapan söylentilere inanmaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt