Büyük favori Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Büyük favori Galatasaray
Galatasaray - Felipe Melo eksenli haberler güçlenmeye başlıyor. Brezilyalı orta saha oyuncu İtalyan basınına konuştu; İtalyan basını da transferde favori takımın Galatasaray olduğunu gündeme getirdi.

Son günlerde adı sıkça Galatasaray ile anılan Felipe Melo, transferi hakkında İtalya'nın saygın gazetelerinden Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

Juventus'tan ayrılacağı kesinleşen Brezilyalı orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Juventus'ta artık mutlu ve rahat değilim, bir çok kişi benim Palmeiras'a gideceğim hakkında konuşuyor. Palmeiras'ın yanı sıra Flamengo, Santos, Gremio'nun benimle ilgilendiği doğru değil" dedi.

Felipe Melo bu sezon nerede oynacağı hakkında ise asıl mesajı "Sao Paolo'da oynamak gerçekten benim için güzel olurdu, fakat Avrupa'dan gelen teklif çok önemli ve çok iyi bir teklif. Önümüzdeki günlerde transferim netleşecektir. Kendi ülkemde olmak kesinlikle istediğim bir durum. Fakat Avrupa'dan gelen teklif maaşımı arttıracak. Şu anda sözleşmenin detaylarını görüşüyoruz, önümüzdeki günlerde herşey netleşecek" açıklamasında verdi.

Juventus'un teknik direktörü Conte'nin Felipe Melo'yu takımda görmek istememesinden sonra, Brezilya'lı oyuncunun kendi ülkesinde dönmesi bekleniyordu ancak Melo'ya Avrupa'dan gelen tekliflerin iyi olması sonucunda, oyuncunun Avrupa'da kalmak istediği öğrenildi.

İtalyan gazetesi Corriere dello Sport'a göre Felipe Melo önümüzdeki günlerde ya Galatasaray'a ya da Paris Saint Germain'e imza atacak. Eğer iki kulüp ile anlaşamazsa, Brezilya'ya dönecek.

Sözlerini Juventus'tan 'kovulmadığını' söyleyerek tamamlayan Melo, "Juventus'tan kovulamdım. Kulüple olan görüşmelerim sonucunda böyle bir karara vardım" diyerek tamamladı.

İtalyan La Stampa Gazetesi Brezilyalı futbolcu Melo'nun menajerini Jose Rodriguez Baster'ın İstanbul'da Sarı- Kırmızılı takımın yöneticileriyle görüşmelerde bulunduğunu yazdı.

Ayrıca Melo'yu transfer etmek için çok istekli davranan Sao Paulo Başkanı'nın "Melo Türkiye'ye gidecek" diye yaptığı açıklama bir nevi transferi müjdeledi. Juventus'un, kamp için açıklamış olduğu futbolcu listesinden Amauri ve Melo'yu çıkarmış olması da transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor.
 
'Enver'

'Enver'

Üye
bize sol bek lazım :kotu:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt