Büyük Bir Sorun Lütfen Acil Yardım Cepnet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Bir Sorun Lütfen Acil Yardım Cepnet
Arkadaşlar ben cepnet kullanıyorum ve bilgisayardan giriyorum 100mb bittigi için pcdek hızımı 7.2 mbpsden 230.4 kbpsye düşürdü hızımı yükseltmemin bir yolu yokmu yani ben sürekli 7.2 mbps hızında kullanmak istiyorum ne yapmam lazım acil yardım

kthy43

Üye
Yok kardeşim. Sürekli 7.2 mbps hızında olsa zaten 8 tl ye vermezler. O hızda bağlanmak istiyorsan vodem kullanmalısın.

Larock

Larock

Üye
8 liraya 7.2 mbit hızında aylık sınırsız internet. bu bir devrim olur:ehe

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Okey. Saolun.

omerynd

omerynd

Üye
ben telefon için kullanıyorum. Telefonda idare ediyor. Bilgisayar da zulüm oluyor ama

alixkandemir

Üye
Vay be 8 liraya 7.2 mbps internet hemde sınırsız olacak :aha: arkadaşım birde :çay: istermisin en beleşinden.
Şu anki durum bile süper 96kbps hızla sınırsız internet kullanıyorum daha ne olsun 12 saatte 700mb lık filmi indiriyorum.
değermi ? evet değer sınırlı bir ttnet olsaydı ayda 30li vede sabit telefon ücreti verecektim etsin sana 40 lira birde kotalı olma durumu var . Birde iğrenç birşekilde kablo bağımlılığı sorunu var.
Ben kırda bayırda bile cep telefonum vede laptopumla harika bir şekilde internete girebiliyorum .

Özgürüm ve bu fiyat süper
sana tavsiye şansını fazla zorlama istersen :nono::d::d:

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
ben online oyun oynuyorum o yüzden hızlı olmasını istiyorum yoksa oyunları açmıyor film falan indirmyorum neyse sorun çözüldü vodem aldım

excray

Üye
sınrsız paketin adil kullanım miktarı dolduktan sonra birşey indirmek sitediğinizde 50 kuruşa günlük paket alarak tekrar bağlantı hızınızı artırabilirisiniz..

mustafahurma

mustafahurma

Üye
cok haklısın kardesım adamın yussuzlugunhe bakarmısın 7.2 mb sureklı ınternete gırmek istıyormuş oooohh ne ala memleket,bende kullanıyorum anasını satayım hem cepte hem pc de bu halı ıle bı devrim tesekkurler VODAFONE

adrenalin_

adrenalin_

Üye
Ayda 8 tl ye bulupta daha fazlasını istmek ayıp olur biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt