Büyük Anket. Herkes Katılsın. Sizce 2008 Avrupa Şampiyonu Kim Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce 2008 Avrupa Şampiyonu Hangi Ülke Olur?

• Almanya

Kullanılan: 0 0.0%
  • Avusturya

• Çek Cumhuriyeti

• Fransa

Kullanılan: 2 8.7%
  • Hırvatistan

• Hollanda

Kullanılan: 1 4.3%
  • İspanya

Kullanılan: 2 8.7%
  • İsveç

• İsviçre

• İtalya

Kullanılan: 7 30.4%
  • Polonya

• Portekiz

Kullanılan: 8 34.8%
  • Romanya

• Rusya

• Türkiye

Kullanılan: 3 13.0%
  • Yunanistan

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Anket. Herkes Katılsın. Sizce 2008 Avrupa Şampiyonu Kim Olur?
Sizce 2008 Avrupa Şampiyonu Kim Olur?
Objektif olacaksınız ama.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bence fransa çünkü:forvet oyuncularının hepsi parçalıycı defansı ise dünya'da 2. sırada(ingiltere'den sonra) orta saha biraz çökük ama;ribery ve nasri fena oyuncular değil kallede de coupet oldu mu bu iş biter...2. ise Almanya olur diyorum

karides

Üye
    Konu Sahibi
Ben Final Fransa-İtalya olur, diyorum. Nasri'nin sürekliliği yok. Ben de orta saha zaafiyeti nedeniyle zaten İtalya'yı daha önde görüyorum. Yarı Final Almanya-italya-Fransa ve Portekiz arasında olur (Çeyrekte birbirleriyle karşılaşmazlarsa :) )

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Ben Final Fransa-İtalya olur, diyorum. Nasri'nin sürekliliği yok. Ben de orta saha zaafiyeti nedeniyle zaten İtalya'yı daha önde görüyorum. Yarı Final Almanya-italya-Fransa ve Portekiz arasında olur (Çeyrekte birbirleriyle karşılaşmazlarsa :) )
düşünceler aynı sayabiliriz ama;italya'nın da her turnuvada istikrarı yok bence italya finale çıkamaz

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
portekız bnce suprız yapacak egr onceden karsılacmazlarsa ıspanya-portekız fınalı beklıyorum

kurt bey

kurt bey

Üye
Hem kadro,hemde ev sahibi olması bakımından favorim portekiz. Bizim milli takımında portekizden puan alacağına inanıyorum. :)

schumici

schumici

Üye
bence italya bunuda alacaktır ama ardından portekiz geliyo

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim favorim hollanda ardından almanya ;)

Atakan

Atakan

Üye
italya banko

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Almanyayı anladım da hollanda nereden çıktı anlamadım

Bence TÜRKİYE

Nasıl nereden çıktı.? Neyi anlamadın. Hollanda yı herhalde sen küçümsüyorsun ? Senin tercihinden benim ki çok daha mantıklıdır herhalde ;)

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
bence portekiz alır

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşlar gönül isterki Türkiye alsın ama benim favorim ispanya. ispanyayıda küçümsemeyin. kalesini r.madrid in tecrübeli kalecisi casillas ve liverpooldan jose reina koruyo, defansı desen sağ back yine madrid den s.ramos, göbekte barçadan puyol liverpool dan arbeloa, villereal den capdevilla valencia dan raul albiol var. orta saha deseniz barçadan xavi ve iniesta, arsenalden fabregas, liverpooldan xabi alonso var. forvet deseniz benim en çok korktuğum oyuncu valencia dan david villa ve liverpooldan fernando torres var. tek favorim ispanya. kim ne derse desin.

ouSahin

ouSahin

Üye
Türkiye gruptan çıkacagına şüphe ediyorum:) Fatih hocayla gitmez yane:) 23 kişilik kadroya bak ya:)

Galatasaray As kadrosu mübarek :) Ayıp olmasın diye öbür oyuncularıda almamışlar he:)

Banko Süpriz ekip Portekiz alır kupayı:) Ronoldo bu yıl kendini fena göstercek:)

kurt bey

kurt bey

Üye
Türkiye gruptan çıkacagına şüphe ediyorum:) Fatih hocayla gitmez yane:) 23 kişilik kadroya bak ya:)

Galatasaray As kadrosu mübarek :) Ayıp olmasın diye öbür oyuncularıda almamışlar he:)

Banko Süpriz ekip Portekiz alır kupayı:) Ronoldo bu yıl kendini fena göstercek:)

Galatasaraylı oyuncuların,takımlarında sezon boyunca gösterdikleri performansları bi düşünün,sonra diğer takımlardaki oyunculara bi bakın bakalım,Hem şampiyon hemde ligin en az gol yiyen takımının oyuncularının milli takımda olmasının neresi anlaşılmaz bende bunu anlayamadım :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kurtoğlu Terim'i savunma bence. Ulusal takım bu, fanatiklik yapmaya gerek yok. Şu kadroda Ümit Karan'ın olması lazımdı kesinlikle. Ama açıkçası her hareketi aslında faul olan Servet bu kadro da olmamalıydı.

Adamın her hareketi faul. Keza Lugano gibi. Ama bunlar büyük takım oyuncusu faul verilmiyor. Türkiye Portekizden 5 yer, gruptan çıkarız ederiz diyenlerde rüyasından uyanır.

Favorim Portekiz. ;)

karides

Üye
    Konu Sahibi
Kurtoğlu Terim'i savunma bence. Ulusal takım bu, fanatiklik yapmaya gerek yok. Şu kadroda Ümit Karan'ın olması lazımdı kesinlikle. Ama açıkçası her hareketi aslında faul olan Servet bu kadro da olmamalıydı.

Adamın her hareketi faul. Keza Lugano gibi. Ama bunlar büyük takım oyuncusu faul verilmiyor. Türkiye Portekizden 5 yer, gruptan çıkarız ederiz diyenlerde rüyasından uyanır.

Favorim Portekiz. ;)

Van ile sonuna kadar aynı fikirdeyim. Hakikaten burada fanatiklik yapmaya gerek yok arkadaşlar. Yıldıray ve Halil gibi adamların kadrodan çıkarılmasının hiç bir mantığı yok.

technonur

technonur

Üye
türkiye gruptan çıkarsa ben şampiyon olduk sayıcam :) bana göre şampiyonulukta en iddalı adaylar
1)italya
2)ispanya
3)portekiz
4)hollanda
5)fransa
5500)türkiye :D
not(en yüksek ihtimalden en düşüğe göre sıralanmıştır)

arslansem

arslansem

Üye
İçimden Fransa geçiyo:)

canturgay

canturgay

Üye
olmalarını istemiyorum ama italya diyorumm...
portekiz ve ispanya yarı finali göremezler diyerekte ekliyorumm...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt