byibo
Üye
------------------------------yo sorun yok ben indirdim kullanıyorum ama
bişey eksik ne biliyomusunz arkadaşlar
hangi program ne işe yarar söylerseniz daha güzel olmazmı herkesin ingilizcesi yetmiyi belki
arkadşm ilk önce telefonunu hacklemen lazım sonra HelloOX programını telefona yükleyeceksn telefon zatn o programı yükledikten sonra patc klasörünü oluşturucak otomatkman ...hafıza kartımda patch klasörü yok dosyaları indirdim peki telefona pc suite ile nasıl yükliyeceğim ?
bu patch leri yüklemesek ne olur ? yüklesek ne olur ?? kısaca manasını söylecek bi arkadaş var mı ?
sağolasın kardeşim[/QUOTE
ö.d kardeşim...
arkadaşlar sitede zaten HelloOx programı var programla telefonu hackliyosunuz zaten programla birlikte rompatcher geliyo. sonrada arkadaşın verdiği patch dosyalarını hafıza kartında patch klasörü var oraya kopyaladıktan sonra rompatcheri çalıştırın dilediğiniz pachi uygulayın. apply ve add to auto dedikten sonra telefonu kapatıp açsanız bile patchler otomatik olarak çalışacaktır. ancak c2z patchine dikkat edin add to auto yapmadan önce sadece apply diyip bekleyn reset atmazsa sorun yok add to auto dyebilirsiniz. ayrıca bişey dikkatimi çekti opera kullanan arkadaşlar varsa c2z patchi açıkken opera çalışmıyo.
sitenin linkini vermek istemiyorum ama resim açık site yöneticisi aynen bu cümleleri kuruyor ilginç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olabilir ...!nerden çıktı şimdi bu insanların yazdıklarınımı takip ediyosun anlamadım?
hayır arkadaşım kaç tane birinci ağız var onu merak ediyorum. demek ki bu iki arkadaştan biri (ki eğer aynı kişi değilse) denemeden denemiş gibi yorum yapmış oluyor. ve bu yanlış yönlendirmedir kanaatimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?