Buyrun galaxy s 2 plus ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun galaxy s 2 plus ;)
Samsung’un Galaxy serisi yeni amiral gemisi olan Galaxy S II modeli, kızışan üst seviye telefon rekabetinden ötürü güncellenebilir! Mevcut I9100 modeliyle aynı donanıma ve görünüme sahip olması beklenen yeni versiyonun Apple‘ın bir sonraki akıllı cihazı iPhone 5′e karşı yapılan bir hamle olduğu öne sürülüyor.

Haberin yapıldığı bazı kaynaklarda Galaxy S II’nin güncellenecek olan versiyonundan Galaxy S III olarak bahsedilse de fiziksel olarak cihazda bir değişimin beklenmemesi I9100 sahiplerini rahatlatacaktır. Halihazırda piyasanın en güçlü cihazlarından biri olan Samsung Galaxy S II’nin duyuruluşunun ardından çok geçmeden devam modelinin çıkarılması üretici açısından da doğru ve akıllıca bir hamle olmazdı.
Samsung Galaxy S II Plus olarak isimlendirebileceğimiz cihazın; NFC çipi, 1.4GHz hızında Samsung Exynos (1.2GHz’den Overclock edilmiş.) işlemci ve Android 2.3.4 işletim sistemi versiyonunu taşıyacağı söyleniyor. Daha önce de işlemci hızında bir değişime giden Samsung’a cihazlardaki ısınma ile alakalı şikayetler gelirken, yeni bir değişimin daha yapılacak olması ve büyük ihtimalle tasarımsal bir yeniliğin olmaması ısınma ile ilgili problemlerin artabileceğini düşündürüyor. Cihazın NFC çipini taşıyacak olması güncellenen versiyonun Galaxy S II’nin NFC çipli versiyonu olduğu fakat rekabetten dolayı bu şekilde güçlendirildiği düşüncesini haklı çıkarıyor. Google Talk uygulamasına yakın zamanda kazandırılmış olan videolu görüşme özelliğine de sahip olan yeni Galaxy S II, yine Samsung’un kendi TouchWiz 4.0 kullanıcı arayüzünü kullanıyor olacak.
NFC çipinin ülkemizde kısıtlı kullanım alanlarının bulunması, Samsung Galaxy S II’nin zaten 1.5GHz işlemci hızına Overclock edilebiliyor olması ve Google Talk uygulamasındaki videolu görüşme özelliğinin birçok Custom ROM‘da yer alması mevcut Galaxy S II sahiplerinin bu güncellemeden kaybedecek bir şeyinin olmadığını gösteriyor. Ayrıca yeni versiyonun ortaya çıkmasıyla beklenen Android 2.3.4 güncellemesinin de Ağustos – Eylül gibi yayınlanacağı bilgisini ortaya çıkmış oldu.
Yeni versiyon ile gücüne güç katacak olan Galaxy S II karşısında iPhone 5′in hiç şansının olmadığını söyleyebiliriz. Fakat birçok tüketicinin elektronik alışverişlerinde mantığıyla değil de tutku ve egosuyla alışveriş yapıyor olması cihazların satış rakamlarında büyük değişmelerin gerçekleşmesini zorlaştıracaktır.
 


berk bilgin

berk bilgin

Üye
2.3.4 versiyon güncellemesi süper olacak gibi gözüküyor
 
fireman87

fireman87

Üye
Amiral gemisi olarak çok iyi geliştiriyor cihazı ama tasarım olarakta biraz önem verse tam süper olucak :oke:
 

fahreneit

Üye
alıntı olduğunu ve sitenin linkini de koysaydın.
 
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
android türkiye okey saglam yerden merak etme ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt