Buyrun buradan yakın :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun buradan yakın :(
Yardım almak istediğiniz konu hakkında daha detaylı bilgi vermenizi ve GSM numaranızı iletmenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Serap Durukan Erdoğan
Müşteri Çözüm Merkezi

-----Original message------
From: [email protected]
To: TURKCELL MUSTERI COZUM MERKEZI
Arrived at: 04.02.2009 19:15:12
Subject: sozsiz-Bireysel: Konu?ma / Di?er

İsim Soyisim : ABDULLAH soyagacı
Tukcell/Hazırkart Abonesi : Hayır
Gsm : 05438075069

AYLARDIR 8075 TAMİRDE İYİLEŞTİRME DİYE AYLARDIR.DİNLİYORUM MİLYONLARCA ABONESİ OLAN BİR GSM NEDEN AYLARDIR UYALIYOR YAPAMIYORSANIZ YAPAMIYORUZ DEYİN KALDIRIN VODAFONE BİLE KENDİ SİTESİNDEN PARÇA KÖNTÖRE İZİN VERİYOR HİÇ DE BİR ŞEY OLMUYOR SİZ VERSENİZ NE OLACAK 8075 ACSANIZ NE OLAVAK BEN KANDIRILMAYI HAZ ETMİYORUM.ACACAKSANIZ ACIN İYİLEŞTİRME DİYORSUNUZ BİZLERİ KANDIRIYORSUNUZ.

BİRE BİRDİR............... YORUM SİZİN :)

use2000

use2000

Üye
Valla ne anlatmak istediğini bende anlamadım. Müşteri hizmetlerinin tek yanlışı numaranız orada yazıyor oradan sizi arayıp ne demek istediğinizi öğrenmek. Siz de biraz daha anlaşılabilir yazsanız iyi olur

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Ne bileyim daha iyi bir edebiyat ile sorununu anlatabilirdin.
bu çok amatörce olmuş,cümle düşüklüğü çok ben bile anlamakda zorlandım..

imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
GSM numaranızı iletmenizi rica ediyoruz.
.................................................
İsim Soyisim : ABDULLAH soyagacı
Tukcell/Hazırkart Abonesi : Hayır
Gsm : 05438075069

YUKARIDA YAZAN CEP NUMARASI DEĞİLMİ..?

use2000

use2000

Üye
Tamam orada doğrusun oradan seni arayıp sorunun ne olduğunu isteyebilirlerdi. Ancak yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor

arslansem

arslansem

Üye
Eee :D

sarıoklar

Üye
türksel kalitesi(!)

Solamente

Üye
Valla ne anlatmak istediğini bende anlamadım. Müşteri hizmetlerinin tek yanlışı numaranız orada yazıyor oradan sizi arayıp ne demek istediğinizi öğrenmek. Siz de biraz daha anlaşılabilir yazsanız iyi olur

Aynı fikirdeyim :oke:

fbdr1907

fbdr1907

Üye
ni dedin

ysr86

ysr86

Üye
Numarayı sorması saçma olmuş belki anlayamadıkları herkese aynı cümleyi yazıyolardır. Ama ben olsam bu şikayet yazısına kardeş sen ne diyon hele bi bana dene dene anlat diye cevap yazardım

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aslında arkadaşın anlattıklarında anlaşılmayacak birşey yok gayet net anlattı. Turkcell yaklaşık 1 sene önce 8075 kontör transfen servisi çıkardı yani mesajla uğraşmak istemeyenler arama yaparak numara giriyor kontör miktarını giriyor, ve gönderiyordu. Fakat sistemde bir gariplik vardı ve kısa bir süre sonra servis çalışma nedeniyle kapatıldı. Ve neredeyse 1 sene oldu hala kapalı ve tamir yapıldığını söylüyorlar. Bu zaman içinde yeni bir operatör kuruluş ama turkcell bir servisini bile düzeltemedi. Aslında yapsa 1 hafta bile tutmaz ama yapmıyor. Neden yapmadığı hakkında da bir fikrim yok.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
:oke: Aslında arkadaşın anlattıklarında anlaşılmayacak birşey yok gayet net anlattı. Turkcell yaklaşık 1 sene önce 8075 kontör transfen servisi çıkardı yani mesajla uğraşmak istemeyenler arama yaparak numara giriyor kontör miktarını giriyor, ve gönderiyordu. Fakat sistemde bir gariplik vardı ve kısa bir süre sonra servis çalışma nedeniyle kapatıldı. Ve neredeyse 1 sene oldu hala kapalı ve tamir yapıldığını söylüyorlar. Bu zaman içinde yeni bir operatör kuruluş ama turkcell bir servisini bile düzeltemedi. Aslında yapsa 1 hafta bile tutmaz ama yapmıyor. Neden yapmadığı hakkında da bir fikrim yok. :heyo: OHHH BE BENİ ANLAYAN DA OLDU...NUMARAM ORADA NUMARA TÜRKCEL DEĞİL DİYE ONUDA GÖRMEZLİKTEN GELİYOR...:sukur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...