Bütün Video Oynatıcılar Burada Önizlemeli S60 3RD OS 9.x (Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

alibaba-1983

Üye
flash lite için yüklenemiyor bu dahili bir bileşen yazıyor

eakg

eakg

Üye
emeğe saygı,eline sağlık..

merdemyar

merdemyar

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler :oke:

berber0658

Üye
eline sağlık uğraşmışsın belli ama bunların yerine sorunsuz çalışanları koysan daha iyiydi.imzalı yazmışsın yanlarına hiçbiri yüklenmiyor sertifika sorunu çıkıyor hep,bir tanesini anca yükleyebildim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık uğraşmışsın belli ama bunların yerine sorunsuz çalışanları koysan daha iyiydi.imzalı yazmışsın yanlarına hiçbiri yüklenmiyor sertifika sorunu çıkıyor hep,bir tanesini anca yükleyebildim

Tabi en üsteki yazıyı okumadan ve hiç bir bilgi sahibi olmadan eleştiride yapıyorsunuz helal size önce konunun en başındaki yazıyı okuyun ve ne anlatmak istemişim bakın sonra yorumu yine yaparsınız.

turkmen183

Üye
teşekkürler

wildtiger223

wildtiger223

Üye
saol kardesim elıne saglık

selam orhan

selam orhan

Üye
daha yokjmu yaaaa

cerrano

cerrano

Üye
teşekkürler...

eyup4434

Üye
emeğe sağlık

1hayat2yalan

Üye
arkadaslar ben E71 telefonumdan bilgisayardan yuklediğim dizileri izlemek istiyorum. bunun için coreplayer yuklemeyi denedim ama sertifika sorunu diyor bana yardımcı olabilirmisiniz. bu işten pek anladıgım solenemez detaylı anlatırsanız cok sevinirim

TEŞEKKÜRLER...!

axaturk

axaturk

Üye
YARDIM EDİN BANA TELEFON ARTIK HİÇ BİŞİ YÜKLENMİYOR
E65 telefonum sertifika henüz geçerli değiş sertifika sağlayıcınızla görüşün diyor hepsinde

emanetkalp

emanetkalp

Üye
teşekkürler dostum

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

okankoc

okankoc

Üye
emegınıze saglık ama bu smart movie programı güncelmi aceba cevep verirseniz sevinirim daha önce yukledim ama hep bozuk dedi:aha::aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım telefonunun yönetıcısıne gir ve ayar seceneginden sertıfıka yönetıcısını aktif acık konumuna getir takrar dene bu sefer sorun olmaz belki

okan0189

Üye
teşekkürler

wildtiger223

wildtiger223

Üye
maxicep için şunu söylemek istiyorum üyeleri gercekten paylaşmayi seven insanlar baska yerlerde bu programların hepsi ücretli.gercekten maxicepe ve üyelerine teşekkür ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

programlar gercekten aradıgım gibi adobe flashlite player yullemeye calistım bu dahilh bir bilesen diye uyarı gelıor nasıl yukleyebılırım bana flv ve swf acan player lazım

varyou

varyou

Üye
arkadaslar hangi program olursa olsun n73 muzik klibi gibi kaliteli mp4 dosyaları kasıyo hatta core player da bile ama N95-8gb de böle bi sorun yok! :off:

mehmetyilmazzz

Üye
teşekkürler

pRime.

pRime.

Üye
Süper paylaım, çok teşekkürler.