Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün Video Oynatıcılar Burada Önizlemeli S60 3RD OS 9.x (Güncel)
Sponsorlu Bağlantılar
alibaba-1983
Üye
flash lite için yüklenemiyor bu dahili bir bileşen yazıyor
eakg
Üye
emeğe saygı,eline sağlık..
merdemyar
Üye
Güzel paylaşım teşekkürler
berber0658
Üye
eline sağlık uğraşmışsın belli ama bunların yerine sorunsuz çalışanları koysan daha iyiydi.imzalı yazmışsın yanlarına hiçbiri yüklenmiyor sertifika sorunu çıkıyor hep,bir tanesini anca yükleyebildim
eline sağlık uğraşmışsın belli ama bunların yerine sorunsuz çalışanları koysan daha iyiydi.imzalı yazmışsın yanlarına hiçbiri yüklenmiyor sertifika sorunu çıkıyor hep,bir tanesini anca yükleyebildim
Tabi en üsteki yazıyı okumadan ve hiç bir bilgi sahibi olmadan eleştiride yapıyorsunuz helal size önce konunun en başındaki yazıyı okuyun ve ne anlatmak istemişim bakın sonra yorumu yine yaparsınız.
turkmen183
Üye
teşekkürler
wildtiger223
Üye
saol kardesim elıne saglık
selam orhan
Üye
daha yokjmu yaaaa
cerrano
Üye
teşekkürler...
eyup4434
Üye
emeğe sağlık
1hayat2yalan
Üye
arkadaslar ben E71 telefonumdan bilgisayardan yuklediğim dizileri izlemek istiyorum. bunun için coreplayer yuklemeyi denedim ama sertifika sorunu diyor bana yardımcı olabilirmisiniz. bu işten pek anladıgım solenemez detaylı anlatırsanız cok sevinirim
TEŞEKKÜRLER...!
axaturk
Üye
YARDIM EDİN BANA TELEFON ARTIK HİÇ BİŞİ YÜKLENMİYOR
E65 telefonum sertifika henüz geçerli değiş sertifika sağlayıcınızla görüşün diyor hepsinde
emanetkalp
Üye
teşekkürler dostum
OğuzcanAbi
Üye
saolasın
okankoc
Üye
emegınıze saglık ama bu smart movie programı güncelmi aceba cevep verirseniz sevinirim daha önce yukledim ama hep bozuk dedi
--------------- Ekleme ---------------
arkadasım telefonunun yönetıcısıne gir ve ayar seceneginden sertıfıka yönetıcısını aktif acık konumuna getir takrar dene bu sefer sorun olmaz belki
okan0189
Üye
teşekkürler
wildtiger223
Üye
maxicep için şunu söylemek istiyorum üyeleri gercekten paylaşmayi seven insanlar baska yerlerde bu programların hepsi ücretli.gercekten maxicepe ve üyelerine teşekkür ediyorum
--------------- Ekleme ---------------
programlar gercekten aradıgım gibi adobe flashlite player yullemeye calistım bu dahilh bir bilesen diye uyarı gelıor nasıl yukleyebılırım bana flv ve swf acan player lazım
varyou
Üye
arkadaslar hangi program olursa olsun n73 muzik klibi gibi kaliteli mp4 dosyaları kasıyo hatta core player da bile ama N95-8gb de böle bi sorun yok!