Bütün Oyunlar Donuyor [Help Me..!]

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Bütün Oyunlar Donuyor [Help Me..!]
S.a Abilerim Ablalarım ve Arkadaşlar:);

Bir Hafta Öncesine Kadar PC'de Hiçbir sorun Yoktu Bütün Oyunları Donmadan Oynuyordum.Birden Birden Donma Başladı :( Format Attım Dün Düzelir Diye Halaa Donuyor :( Yani Önceden Donmadan Oynadığım Counter strike 1.6 Şimdi Donuyor :( Donanım Üzerinde Hiçbir Değişiklik Yapmadım :(

Sorunumun Düzelmesi İçin Önerileriniz Nelerdir?
Özellikle Counter Strike 1.6 Düzelsin Yeter :D

Bütün Sistem Özelliklerim Aşağıdaki Linkde Geniş Geniş Mevcuttur..

Şimdiden Teşekkür Ederim :)

kol@j

kol@j

Üye
ısınmadan kaynaklanıyor olabilir...

içinde birikmiş tozları hava tutarak temizletebilirsin...işlemci fanını özellikle temizlet fanını çıkarırsan fan ve işlemci arasındaki macunu yenilemeyi unutma...

--------------- Ekleme ---------------

ya da çok uzun süreli oynadığından ekran kartını zorlamaya başlamışsın gibi me geliyor...

Necmati

Necmati

Üye
şimdi format attım düzelmedi diyorsun demekki sistemden..
ekran kartın berbat ram idare eder..
bence sisteminden kaynaklanıyor..
sistemin ilk zamanlarda iyi kavramış ama sonrasını kavrayamamış... çözüm sistem değişikliği...:oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
ısınmadan kaynaklanıyor olabilir...

içinde birikmiş tozları hava tutarak temizletebilirsin...işlemci fanını özellikle temizlet fanını çıkarırsan fan ve işlemci arasındaki macunu yenilemeyi unutma...

--------------- Ekleme ---------------

ya da çok uzun süreli oynadığından ekran kartını zorlamaya başlamışsın gibi me geliyor...

Daha Geçen Hafta Kendim Temizledim :(

şimdi format attım düzelmedi diyorsun demekki sistemden..
ekran kartın berbat ram idare eder..
bence sisteminden kaynaklanıyor..
sistemin ilk zamanlarda iyi kavramış ama sonrasını kavrayamamış... çözüm sistem değişikliği...:oke:

Sistem Değişikliğimi :( Bababm Hayatta Başka PC Almaz :D Başk yolu Yokmu ? :(

Necmati

Necmati

Üye
Daha Geçen Hafta Kendim Temizledim :(

Sistem Değişikliğimi :( Bababm Hayatta Başka PC Almaz :D Başk yolu Yokmu ? :(
pc alma zaten bende sistemimi yeniledim..
ekran kartı ve ram ben yaptım bil uçuyor birde windows7 yaptım..
bunların toplamı bana 100 liraya mal oldu windows7 bedeva geldi çünkü...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Babam Bırak 100 TL yi 15 TL ye Elimde Bulunan Hard Disk'i Taktırmıyor :DNeyse Yardımlarınız İçin Sağolun , Başka Önerisi Olan Herkese Açığım :)

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
İşlemcin İntel Celeron bu bilgisayarlar çok fazla ısınır uzun süreli soğurlar.Benim eski pcde (2000 yılında almıştım.Celerondu) bu donmalar meydana geliyordu.Oyun oynarken kesik kesik çizgile oluşuyordu.Sana tavsiyem ekran kartı driverını kaldır ve güncel driverı kur ozaman donma olmaz diye tahmin ediyorum.Cevabını bekliyorum...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcin İntel Celeron bu bilgisayarlar çok fazla ısınır uzun süreli soğurlar.Benim eski pcde (2000 yılında almıştım.Celerondu) bu donmalar meydana geliyordu.Oyun oynarken kesik kesik çizgile oluşuyordu.Sana tavsiyem ekran kartı driverını kaldır ve güncel driverı kur ozaman donma olmaz diye tahmin ediyorum.Cevabını bekliyorum...

Güncel Driver Derken ??

_enqin_

_enqin_

Üye
aga driverlerini göncelle ha celeron işlemci adi bir işlemcidir intelin b3oklugu :D chaş ram ı yoktur işlemcinin oyun oynayamazsın iyi oyunları

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Önceden Bu Sorunlar Yoktu Ama :)

aliens

aliens

Üye
kasmalar başladığında restart et, sistem boot ederken bios a gir. Hardware Monitor kısmında CPU sıcaklığına bak. Yüksek ise, işlemci fanından veya macunundan kaynaklanıyor olabilir. Sistemin eski olduğu için karşılaşabileceğin bir sorun.

Aynı sorun ekran kartın içinde geçerli. Tabiki pasif (fansız) soğutucu barındırmıyorsa..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşıldı Benim Pc Öldü :DYeni Pc Lazım :(

punqermojo

Üye
Nividya die bi programla o donma sorununu kaldırabilrisin :)
pek anlamam pc uzmanı sensin :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia Driver'ı Var Zatende Donuyor Hala..

cem_alz

Üye
aynışey bndede olyoo eskiden oynları donmadan oynuyodum şimdi donyaa pc özelliklerii şöyle
256 ekran kartı nvıdıa 5500
ram 1 gb
işlemdi 2.80 intel
MS Windows XP Professional 32-bit SP2

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Anakarta Jel mi Sürülecekmiş Ne Öle Birşeyler Duydum :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
fanla işlemci arasına termal macun süreceksin.İşlemci ömrünü bitirmis olabilir yada cok ısınıyor olabilir.Ramlar dolmus kendini yenileyemez hale gelmis olabil.r.Pc eski zaten bilgisayarda bulunan kartlar zaman gectikce eski özelligini kaybeder.Anakartta eski oldugu icin oyunlarda pek önlem alamiyor.Yani bircok sorun olabilir burdan ancak bu kadar yardmcı olunabilir.Teknik servise götrmende fayda var:oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Teknik Servis Bana Pc'nin Naaşını Teslim Eder Artık :D 12 Sene Önce Üretilmiş :d:

Üst Alt