-
Konu Sahibi
-
Umarım çok kısa sürede çıkmaz daha 3G ile yapacağım çok şey var 4G biraz beklesin yaa
3G ile aranızda ne var
daha çıkmaz bence. çünkü ürünün güncellenmesinin ibr sebebi yok. hem dünyada 3g daha yaygın 4gye göre. hem bi düşünün türkiye de 4g teknolojisini kullanamaycaksınız. Bence boşa çıkmış olur. ayrıca çıkan haberlein vs. fake olduğuna innaıyorum.
Umarım çok kısa sürede çıkmaz daha 3G ile yapacağım çok şey var 4G biraz beklesin yaa
3G ile aranızda ne var
Aramızda süper bir bağ var sende biraz kullansan seninde olur diğer telefonların yüzüne bile bakmayacağından eminim.Kız arkadaşım sordu ben mi iphone mu diye sana yemin ederim ağzımdan saçmalama ne demek o tabiki seninsin hayatım diye bir laf çıktı ama kalbimden tabiki de iphone dedim.Sana bunu çok açık ve net söylüyorum.
Aramızda süper bir bağ var sende biraz kullansan seninde olur diğer telefonların yüzüne bile bakmayacağından eminim.Kız arkadaşım sordu ben mi iphone mu diye sana yemin ederim ağzımdan saçmalama ne demek o tabiki seninsin hayatım diye bir laf çıktı ama kalbimden tabiki de iphone dedim.Sana bunu çok açık ve net söylüyorum.
Blackberry 9500 Storm kullanıyorum şu an. I Phone almayı hiç düşünmedim. Tabi zevk meselesi ama her zaman Blackberry bu işin ustasıdır. Tabi telefonu ne amaçla kullandığımıza bağlı. İş amaçlı, sadece alo demek amaçlı ya da, eğlence amaçlı. Bu cihaz üç ihtiyacımı da karşılıyor. Ayrıca benim dünyada hiçbirşey nişanlımdan daha değerli değildir.
Arkadaşım Türkiye de 3G yok ama olmasada iphone kullanıyorum.4G teknolojisi olmasın gene iphone 4G kullanırım süper bir cihaz.Oturup bilgisayar başında oyun oynmam ama Need for Speed süper oyun dün uykusuz kaldım arkasından Terminatör en sonunda Ben efsaneyim filimini izleyip uyudum bir telefon bir insana bu kadar zevk veremez.Issız bir adaya düşsem sanırım yanımda şarjı asla bitmeyen bir iphone isterdim sıkılınca güzel güzel oynardım
--------------- Ekleme ---------------
Abi lütfen su aniyi yayalım kırıldım koptum burda gülmekten aynısı bana olsa aynısını solerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?