Amaru Shady
Üye
Hele birisi var surekli konu aciyor bikdim artik.bunlar yuzunden cep telefonlari genele girmiyorum artik![]()
sorun konu açılması değil. Her konuya teşekkürler ve rica ederim yazılması
Hele birisi var surekli konu aciyor bikdim artik.bunlar yuzunden cep telefonlari genele girmiyorum artik![]()
O kişinin kim olduğunu biliyorum.
kime söylüyorsun bunu
kime söylüyorsun bunu
cep geneldeki bütün haberler "teşekkürler" ve "rica ederim"lerle dolu
Teşekkür etmek isteyen konuyu beğenebilir bütün konulara yazmaya gerek yok. Mobilim beğenemiyorum diyorsan sonraya bırak sonunda ölüm yok![]()

Sebep nedir ? Her konuya teşekkürler yazdıkları için bukadar sinirlenmiş olamazsın heralde
espri zamanı değil İsmail![]()

Sebep nedir ? Her konuya teşekkürler yazdıkları için bukadar sinirlenmiş olamazsın heralde![]()

O zaman ?
Bilgilendirdiğin için
sinirli değilim. Bak gülüyorum hatta:
Sadece her konuya teşekkürler yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum

Hafız ben paça söylüyorum sen ne içersin?
Mercimek? Yok beah tarhana? Taammam tarhana
fark etmez müdür sen söyle

Bir konuya teşekkür etmek o emeğe saygının kanıtıdır. Adam 20 saniye arayla tüm konulara "teşekkürler" yazdıysa bu terbiyesizlikten başka bişey değildir. Yada saygısızlık bana göre. Hadi herşeyi geç boş beleşlikEmeğe saygının bir kanıtı bence bunda bişi yok (bu benim görüşüm)

O zaman beğene tıklarsın olur biter sırf mesaj kasmak için tüm bunlar...Emeğe saygının bir kanıtı bence bunda bişi yok (bu benim görüşüm)
Tabi orada haklısın herşeye yazılmaz.
Bir konuya teşekkür etmek o emeğe saygının kanıtıdır. Adam 20 saniye arayla tüm konulara "teşekkürler" yazdıysa bu terbiyesizlikten başka bişey değildir. Yada saygısızlık bana göre. Hadi herşeyi geç boş beleşlik![]()