Bütün dünya’daki Türk vatandaşlarına çok önemli bir duyuru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi

Fransız araştırmacı-yazar Yves Benard, uzun zaman ve uğraşlardan sonra ermeni tezlerini tamamen çürüten ´´si on nous avait menti´´ ya bize yalan söylendiyse´´ adi altında yayımlanmaya hazırladığı kitap, daha 500 adet bile basılmadan Ermenilerin baskısıyla durduruldu ve yayımdan kaldırıldı.

Dünyadaki tüm Ermeniler, kan ve kin dolu Türk düşmanlığını, 24 nisan 2015 tarihinde, sözde ermeni soykırımın 100 uncu yılını dünya çapında kutlama hazırlıklarını her alanda sürdürerek hazırlanıyorlar. Ermeniler, bazı ülkelerde, bir takim insanları, çeşitli secim vaatleriyle sinsice aldatmaya çalışmaktadırlar!
Böyle büyük çapta bir olay ve sözde ermeni soykırımı suçlaması, Türk tarihinde Türklere yapılmış ve yapılabilecek gelmiş geçmiş en büyük ve en ağır hakarettir.

Yeter !! Dünyadaki tüm ülkelerin, ardı ardına ermeni soykırım tasarısını resmen kabul etmelerini, bütün dünyanın Türklere karsı resmen düşman olmalarını beklemeyelim!!! 24 nisan 2015 tarihine kadar meydani Ermenilere bos bırakmayalım!!!
Türklerin Ermeniler tarafından haksiz yere ´´soykırımla´´suçlanmasının kesin olarak durdurulması ve bu olayın Avrupa tarih komisyonu ve Avrupa mahkemesi önüne getirilmesi için mücadele eden Türk dostu, araştırmacı-yazar Yves BENARD dünya çapında bir imza kampanyası başlatmıştır.

Bugüne kadar 5000 imza toplanmış olup daha 15000 imza gerekmektedir.
Lütfen sizde seferber olun ve Türkiye´deki bazı Türkler de dahil olmak üzere yeryüzündeki tüm insanlığa gerçek Türk tarihini gösterelim. Bunun için sizde lütfen : "

"adresine girip önce"entrer" sonra "soutiens"üzerine tıklayıp, Cinsiyet (civilite) soyad (nom) ad (prenom) şehir (ville) e-posta (adresse mail) Doldurun ve "envoyer"in üzerini tıklayıp bu milli davaya katilin...

( )

place3461

place3461

Üye
paylaşım için tsk

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
küfür ban sebebi olduğu için adab çerçevesinde bikaç birşey söyleyeceğim... Bu ermeni denen soysuz 1 avuç kırık melezler topluluğu türk milletinin ayakları altına paspas dahi olamayacak kalitede yaratıklar...Osmanlı Devleti bu soysuzları korudu kolladı insan muamelesi yaptı diye azdılar iyice keşkede soykırım yapsaymışız zamanında en azından şimdi boş boş ötüp saçmalayıp kafamızı şişirmezlerdi... Hırant dink in ölüm yıl dönümünde "HEPİMİZ ermeniyiz" diyen insanlara iyi bi cevap gelmişti bilmem gördünüzmü cevap şöyleydi (pankart ta yazıyor) " Hepiniz ermeniziniz hepiniz p** siniz " yazmış eline sağlık bizim vatandaşımızda da var birz salaklık bitane gasteci yüzünden kendi benliğini unuttular bunlar hep karalama çalışmalarıdır ... ALLAH hepsinin belasınız versin inşallah...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler iyi bir konuya değinmişsin

TheCower

TheCower

Üye
Off derin konular, kan çıkar.. Teşekkürler.

Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen konu kapanmasin... Dikkatli konusalimm... Ya biz boyle birsey yapmadigimiz surece oteki milletler devletler soykirima inanacaklar... Bizim anlatmamis gercegi ortaya cikartmamiz lazim medeni bir dilde...

O yuzden ilk adim bu kitapa destek vermek..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evdeki pc açılmıyor yarın sabah ilk işim bütün şirketi bilgiiyar başında imza gününe toplamak olucak sagol esma bilgilendirdigin için

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sabah ilk işim imza olacak sağol Esma
Karanlığa bir kibritte biz çakalım

serinaga

serinaga

Üye
HEMEN desteği verdim, teşekkürler paylaşım için ...

Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
evdeki pc açılmıyor yarın sabah ilk işim bütün şirketi bilgiiyar başında imza gününe toplamak olucak sagol esma bilgilendirdigin için

Lumi ya aslansin :D

---------- Eklendi @ 10:25:10 ---------- Yazıldı @ 10:22:53 ----------

Tesekkurler herkeze...

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Hemen destek gönderdim. Teşekkürler paylaşım için. O Fransız'dan da Allah razı olsun.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bir gün ama mutlaka bir gün bu adi oyununuzdan dolayı sizleri pişman edeceğiz diliyorum allahımdan ki kalleşliğinizin altında ezilesiniz.. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz..
Ermeni soykırımınamı inanmak istiyorsun Dünya! İnan o zaman.. Umrumuzda değil.. Türkün Türkten başka dostu yoktur.. Biz Türk-i Milletler birbirimize yeteriz..
Bizleri yanlızlığamı itiyorsun?
Hah işte buna gülüyorum..
HEEEEyyy aklını başına topla ey soykırım savunucusu mahlukat aklını başına topla çünkü unuttuğun çok önemli birşey var!

Dünya senin yanında olabilir ama bu dünyanın sahibi yüce yaratıcı da bizim yanımızda!
Kurtuluş savaşında bedbaht durumdaki Türkü yok olma noktasına kadar getirdin orada ne oldu sonra? Hatırla!
Devreye Allahın ordusu girdi!
Hatta sen askerine sordun şok olmuş şekilde?
Bu nasıl oldu bir avuç Türkü Koca avrupa nasıl yok edemedik?
Senin askerin sana ne dedi?
BİZ ORDA SADECE TÜRKLERLE SAVAŞMADIK.........

O zaman yok edemediğin Türkün başını şimdimi ezeceksin?

Bence asıl şimdi hiç deneme :)

O ordu hala bu topraklarda bizlerle ve kıyamete kadarda öyle olacak..

Hemde artık sizin karşınızda o günlerdeki yarık çarıklılar yok.. O teknolojik silahlarınız artık bize işlemez.. Alın Fransanızı da almanyanızıda ermenistanınızıda biyerinize sokun..
Allahın koruması altındaki bir milleti sarsmaya dahi sizin gücünüZ yetmez ey imansızlar...

ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN......

Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
Bir gün ama mutlaka bir gün bu adi oyununuzdan dolayı sizleri pişman edeceğiz diliyorum allahımdan ki kalleşliğinizin altında ezilesiniz.. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz..
Ermeni soykırımınamı inanmak istiyorsun Dünya! İnan o zaman.. Umrumuzda değil.. Türkün Türkten başka dostu yoktur.. Biz Türk-i Milletler birbirimize yeteriz..
Bizleri yanlızlığamı itiyorsun?
Hah işte buna gülüyorum..
HEEEEyyy aklını başına topla ey soykırım savunucusu mahlukat aklını başına topla çünkü unuttuğun çok önemli birşey var!

Dünya senin yanında olabilir ama bu dünyanın sahibi yüce yaratıcı da bizim yanımızda!
Kurtuluş savaşında bedbaht durumdaki Türkü yok olma noktasına kadar getirdin orada ne oldu sonra? Hatırla!
Devreye Allahın ordusu girdi!
Hatta sen askerine sordun şok olmuş şekilde?
Bu nasıl oldu bir avuç Türkü Koca avrupa nasıl yok edemedik?
Senin askerin sana ne dedi?
BİZ ORDA SADECE TÜRKLERLE SAVAŞMADIK.........

O zaman yok edemediğin Türkün başını şimdimi ezeceksin?

Bence asıl şimdi hiç deneme :)

O ordu hala bu topraklarda bizlerle ve kıyamete kadarda öyle olacak..

Hemde artık sizin karşınızda o günlerdeki yarık çarıklılar yok.. O teknolojik silahlarınız artık bize işlemez.. Alın Fransanızı da almanyanızıda ermenistanınızıda biyerinize sokun..
Allahın koruması altındaki bir milleti sarsmaya dahi sizin gücünüZ yetmez ey imansızlar...

ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN......

Ilk okurken korktum konuyu ters anlamaya basliyordum :D
yazdiklarin guzel...

Ama bende ayni zafer simdi olmaz cunku o zamanlar iman vardi simdiyse pek yok o yuzden umut da yok!

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1997 depreminde Bursa zangır zangır sallandı normal şartlarda çok daha farklı sonuçları olacakken tek bir taş dahi yerinden oynamadı bi kaç ufak tefek şeyleri saymassak..
UluCaminin büyük zarar görmesi muhtemeldi ama üzerinde en ufak soyulup dökülme dahi olmadı...

Günümüz insanı için olmasa bile bugüne dek yaşanmış geçmişimiz bile umudun ta kendisi..
İnsanımız değilse bile toprağımız bereketli buram buram rahmet kokuyor.
Bu dünyada japonlardan sonra dünyanın en güleryüzlü sıcakkanlı insanları Türkler'dir
Geçen gün çalıştığım markete bir japon bayan geldi inanın onunla konuşurken o kadar iyi hissettimki yani sanki milletlerimiz bir gibi karakter yönünden.. Demem o ki bize iyi hissettirecek o kadar çok sebebimiz varki ermeni soykırımını tüm dünyanın kabul etmesi bile bu hazzın zerresine zarar veremez...

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
eyvallah, teşekkür ederim kardeşim, bu konuyu bizimle paylaştığınız için.
izninizle bu konuyu birçok forumda paylaşmak istiyorum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Açıkçası ben konu başındaki linke bakmadım bile.
Meyve veren ağaç taşlanırmış.. Batıyoruz adamlara resmen..
Şimdi ben o imza toplama sitesine girsem mutlaka o siteyi bizim gibi onlarda takip ediyodur o zaman diyeceklerki '' Türklere bak tutuştular soykırımı kaldırmak için neler yapıyolar''
Ama bu tarz konularla kimse ilgilenmezse bunlar daha çok çıldıracak.. Eee ne demişler kaçan kovalanır.. Bırakın sallamayın şunları.. İşte o zaman nediyecekler: '' Yahu adamlar nasıl bişey amma artist havalı çıktılar Dünyayı başlarına yıkıyoruz herifler oralı bile olmuyor tınlamıyor sallamıyor bile..
Yahu siz hiç havlayan köpeğin ısırdığını gördünüz mü :D
bırakın havlasın dursun =D

Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah, teşekkür ederim kardeşim, bu konuyu bizimle paylaştığınız için.
izninizle bu konuyu birçok forumda paylaşmak istiyorum.

Izin felan yok :D paylas rica ediyorum ki paylas... Milletin icin paylas. ..Hem kitabi yazan turk degil belki kale alinir

---------- Eklendi @ 19:58:28 ---------- Yazıldı @ 19:56:02 ----------

Açıkçası ben konu başındaki linke bakmadım bile.
Meyve veren ağaç taşlanırmış.. Batıyoruz adamlara resmen..
Şimdi ben o imza toplama sitesine girsem mutlaka o siteyi bizim gibi onlarda takip ediyodur o zaman diyeceklerki '' Türklere bak tutuştular soykırımı kaldırmak için neler yapıyolar''
Ama bu tarz konularla kimse ilgilenmezse bunlar daha çok çıldıracak.. Eee ne demişler kaçan kovalanır.. Bırakın sallamayın şunları.. İşte o zaman nediyecekler: '' Yahu adamlar nasıl bişey amma artist havalı çıktılar Dünyayı başlarına yıkıyoruz herifler oralı bile olmuyor tınlamıyor sallamıyor bile..
Yahu siz hiç havlayan köpeğin ısırdığını gördünüz mü :D
bırakın havlasın dursun =D

Ya oyle diyorsun haksizsin demiyorum. Ama uluslararasi hukuk dersinde sana ermeni soykirimini ogretiyorlarsa birseyler yapman gerek... Saniyorlar ki var ama biz aksini ispat etmemiz lazim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
''Önyargıyıyok etmek, atomu parçalamaktan zordur.''

Resmi olarak kaldırabiliriz ya zihinlerdeki :)

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Nikola gidici görünüyor kanımca gidecekte o zaman yayınlanabilir düşüncesindeyim.

Ha burada şu soruyu fransızlara sormak lazım hani siz demokrattınız hani siz medeniyetin beşiğiydiniz diye.

Her türlü desteği veririm allahın izniyle.

Şuda var hadi fransada engel oldular başka bir ülkede basılabilinir kitap fransada basılması şartmı ?

Vede 20000 imza ne işe yaracak acaba biraz daha açıklarsanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt