Bütün bayan üyelerin dikkatine.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Bütün bayan üyelerin dikkatine.....
Aslında eğlenceli bir konu açarak başlamak isterdim ama malesef bugun bu maille karşılaştım ve bütün bayan arkadaşlarımın dikkat etmesi gerektiği bir konu oldunu düşünerek yazdım...lütfen dikkate alalım.....

'..İÇ CAMAşIRINIZI ALDIGINIZDA GIYMEDEN ONCE LUTFEN YIKAYINIZ'
Bu gördüğünüz (ekteki foto) birçok uzakdoğu ülkelerinde yaşayan
bir sinek türünün larvaları yani yavrularıdır...DOĞDUKLARI anda
karınlar çok aç olurlar..Derinizin altına girdikleri anda karınlarını
doyurmaya başlarlar.. sizin vücudnuz bir ziyafet sofrasıdır..onun için
dikkatli olun... Antropoloji uzmani Susan McKimley, Guney
Amerikada gerceklestirdigi bir sergisinden dondukten sonra gogsundeki bazi
delikler dikkatini cekiyor ve doktora gidiyor. Ne oldugu anlasilmadigi
gibi Antibiotic veriliyor ve zamanla bu deliklerin kapanacagi
soyleniyor. Goguste sisme , dayanilmayacak agrilar ve kanama baslayinca
uzmana gitmeye karar verir ve o randevuda hayatini degistirecek cok
onemli bir durumla karsi karsiya oldugunu anlar(orijinalde bunun ne
oldugu belirtilmemis) Burada vermeye calistiklari mesaj (ozellikle
Ingilterede yasayanlar icin-(bence herkes icin gecerli)), giydigimiz
ic camasirlari dunyanin bircok degisik ulkesinde yapiliyor olmasıdır ve>>bizim
elimize ulasmadan once ; paketleme sirasinda, paketlerde beklerken>>yada uretim
sirasinda kac el degistirip nelere ve nasil parazitlere maruz>>kaldigini
bilmiyoruz, dolayisiyla LUTFEN bu maili tanidiginiz butun bayanlara
gonderin ve yeni aldiginiz camasirlari yikamadan once giymeyin.>>
Satin aldigimizda camasirlarin icinde hangi parazitlerin sakli oldugunu bilmiyoruz.

lütfen dikkat:(:(:(:(

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada ben resimlere bakamadığım için resim eklemedim..iğrenç ötesi hatta korkunç bişe....

huri$

huri$

Üye
te$ekkurler payla$imin için bencede çok onemli ve ben biraz uyuz oldugum icin aldigim butun giysileri onceden yikarim çunku birçok ki$i magzada deneyip yine yerine asiyor
denenmesine kar$i degilim ama yikanmali alinan urun diye du$unuyorum

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Fotoğraf görseydik keşke. Nasıl inanabiliriz ki? :)

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
inanıp inanmamak sizin bileceğiniz birşey....illada resim görmek gerekmiyor bence sağlıkla alakalı ve olamayacak birşey değil paylaştığım konu...

BUNLARDA RESİMLER.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
inanıp inanmamak sizin bileceğiniz birşey....illada resim görmek gerekmiyor bence sağlıkla alakalı ve olamayacak birşey değil paylaştığım konu...

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

bunlarda resimler.

bune ya bu gercekmi şimdi harbi harbi bu görüntüler olabiliyormu bu nebiçim bişi ya çok iğrenç çok kötü allahım yarabbim ilk resim ne öyle ya ne onlar öok iğrenç nerden girdim baktım bu konuya ya baynlar için yazıodu nerden girdiysem merak işte hayatım alt üst oldu çok etkilendim çok feci nasıl olmuşlar orda öyle topluca iğrenç bir görüntü [sıze=3]lütfen bayanlar ya dikkat edin kendinize yıkayıpta giyiverin allah korusun ya [/sıze]

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Ben özellikle resim koymamıştım ama istek üzerine kendimi tuttum yaptım..Bende bu resimleri gördüğümden bu yana çok kötüyüm:(:(

Penelope

Penelope

Üye
Daha önce mail yoluyla görmüştüm ama bu resimlerin gerçek olmadığını düşünüyorum. Aksi halde çok kötüüüü..

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Bende aslında bakabildiğim kadarıyla birinci resmi pek inandırıcı bulmadım

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
birincisi hiç inandırıcı degildi ama 2. si biraz inanmama vesile oldu

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Ben en çok birinci resimden etkilendim iki üç gun kurtulamadım etkisinden ama gerçekten sonra baktığımda abartılı buldum.bukadar olmaz dedirten cinsten Allah korusun..yinede dikkat etmek lazım

kemanix

kemanix

Üye
ben de maille almştım bunu :S çook kötü ve doğru bir habermiş malesef ilk resim feyk ama ikinci videoydu mailimde. ve izledim malesef dayanamayıp ama hala içim fena .şimdi de konuyu açınca direk karşımda görünce fena oldm :( çok etkilenmiştim ben de ve hala etkisindeyim .resimleri kaldırmanızı önersem ukalalık mı yapmış olurum yoksa mantıklı mı sizce de.. :(

bu arada ikinci resim burda da video olarak açılıomuş yeni farkettim ama tavsiye etmiorm :S

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslında resim eklemiycektim ama arkadaşlardan ısrara edenler oldu inanmadıkları için o yuzden ekledim.ben resimlere kaldırana kadar bile bakamıycak durumdayım en iyisi bakmamak iki üç gun gitmiyo sonra göümün önünden:(bu yüzden ku.bakmayın demek istedim ama yinede deniycem.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
teşekkürler bu güzel bilgi için

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Böyle bir şey olsaydı mutlaka haberlerden veya başka kaynaklardan öğrenirdik. Bana inandırıcı gelmedi. Duyarlılığın için teşekkür ederim Tuba.

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim nadide hanım

Rica ederim Mustafa Bey ben inandırıcılığını tartışmak istemiyorum bu konunun yalnızca gerçek olduğunda bir bayanın neler hissedebileceğini tahmin ettiğim için herkesin bilgisi olsun istedim.bu arada ben resimlerle ilgili video olsa daha çok inanırım diyordum onuda bgun farkettim ikinci resim aynı zamanda video eğer dayanıp izleyebiliyorsanız daha ikna edici olduğunu söyleyebilirim.

Rica ederim Mustafa Bey ben inandırıcılığını tartışmak istemiyorum bu konunun yalnızca gerçek olduğunda bir bayanın neler hissedebileceğini tahmin ettiğim için herkesin bilgisi olsun istedim.bu arada ben resimlerle ilgili video olsa daha çok inanırım diyordum onuda bgun farkettim ikinci resim aynı zamanda video eğer dayanıp izleyebiliyorsanız daha ikna edici olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca keşke sizin gibi emin olup bu konuda içim rahat edebilse...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Videoyu izlemiştim. Ama bu durumun böyle bir sebeple olduğunu sanmıyorum ben. Kadın muhtelemen başka sebeplerle bu acıyı yaşıyordur.

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Ya tamam anladım ben sizi ikna edemiycem pes..:)herneden yaşıyo bu kadın bu durumu bilinmez ama temizlik heryerde önemlidir ve bölesi bir iğrençlik temizliğe dikkat etmediğinden meydana gelmiş olmalı bence benim çamaşırları yıkama konusundaki fikrim temizlik açısından oldukça önemli sonuçta kimlerin elinden geçiyo kullandığımız kıyafetler :(

Sidretül Münteha

Üye
Yaaa Gerçektenn İçim Tuhaf Oldu Şuanda Midem Bulanıyor Nee Kötüü Şeyy Bu Yaaa
Yemin Ediyorum İçimden Bişey Koptu Sankı Offf Sağol Amaa Kötü Oldum

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
ben kötü olmanıza üzüldüm amacım bu değildi olurda Allah korusun başımıza gelmesin diye uyarmak istedim:(

Sidretül Münteha

Üye
Bılıyorum Canım Çok Teşekkürler O Yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt