Bütün adminler içeri lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
New Life

New Life

Üye
    Konu Sahibi
Bütün adminler içeri lütfen
Sevgili adminler ben sitede konu açamıyorum neden sorabilirmiyim. Kaçtane konularım ziyan oldu yazık değilmi ya bu emeklerime bu sitede bu sorunum çözülmezse siteden ayrılmayı düşünüyorum.ben bu durmu böyle anlıyorum sitede ben beceriksizim konularım bir işe yaramıyor vs.anlıyorum dediğim gibi eyer sorunum çözülmezse siteden ayrılmayı düşünüyorum.Lütfen beni anlıyışla karşılıyın saygılar....:bilmem:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm
Konuların daha önceden açılmışsa silinir bu normaldir ve normal karşılamak gerekir ... Açtığın konu özensiz ise (resim yok ,açıklama yok vs.vs. ) onaylanmayabilir veya silinebilir ... Konu içerisinde tartışma veya konuyu amacından saptıracak şeyler varsa kilitlenebilir veya silinebilir normaldir :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Konularınızı inceliyorum. Enes' in dedikleri olabilir

Lina_TR

Lina_TR

Üye
9 konuya 30 teşekkür almak gayet iyi bir başarı. 1 konunuz kilitlenmiş. Bence böyle düşünmeyin iyi gidiyorsunuz.

New Life

New Life

Üye
    Konu Sahibi
9 konuya 30 teşekkür almak gayet iyi bir başarı. 1 konunuz kilitlenmiş. Bence böyle düşünmeyin iyi gidiyorsunuz.
teşekkür ederimde ama belkide 15e yakın konum ziyan oldu emeğime yazık değilmi

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Evet arkadaşım aynı konu varsa açıLmıyor.Ve baktın konu yokmuş bir yöneticiye biLdir gereğini yaparLar:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Emeğe yazık değil bana kalırsa ... Çünkü o konu açılırsa konuyu daha önce açan insanın emeğine yazık olur ... Empati kurarsan rahatlıkla anlarsın :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Biz bir konuyu kesinlikle silmiyoruz. Onu çöpe taşıyoruz. Konunuz şuan sitemize mevcut. Eğer ismini yazarsanız size daha çok yardımcı olabilirim :oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bu gibi sıkıntılar dosya paylaşım alanlarında açılan konularda oluyor.Bende şikayetçiyim konular ya bazen çok geç onaylanıyor yada gümbürtüye gidiyor.birde önceden açtıgım konular daha önce var yada başka bir sebeble çöp kutusuna atıldıgı zaman görebiliyordum şimdi yetkiniz bulunmuyor diyor nedeni nedir?

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bırakta giden konular olsun.
Konular Bahane Maxi Şahane:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Sevgili adminler ben sitede konu açamıyorum neden sorabilirmiyim. Kaçtane konularım ziyan oldu yazık değilmi ya bu emeklerime bu sitede bu sorunum çözülmezse siteden ayrılmayı düşünüyorum.ben bu durmu böyle anlıyorum sitede ben beceriksizim konularım bir işe yaramıyor vs.anlıyorum dediğim gibi eyer sorunum çözülmezse siteden ayrılmayı düşünüyorum.Lütfen beni anlıyışla karşılıyın saygılar....:bilmem:
Nerede konu açamıyorsunuz merak ettim doğrusu
Sanırım dosya paylasım forumlarından bahsediyorsunuz.

Orada açılan konuların yönetici onayına gittigini herkes biliyor ve gerekli uyarıyı da forum zaten açarken size veriyor. Onay sistemini koymamızdaki amaç, sitede düzenli paylasım ortamı olusturmak yani aynı olan konuların bulunmaması veya düzeni olmayan paylasımların yer almaması

Açtıgınız konular sitede daha önceden ekliyse göndermeyeceksiniz bu sizin sorununuz, daha sonra neden silindi demeye hakkınız yok. Eğer daha önce paylasılmayan birşey gönderiyorsanız bu sefer de düzgün paylastıgınıza emin olmalısınız sonucta baslıkta içerigin adı, içerisinde önizleme resmi ile düzgün calisir bir linki olmalı ki onaylayalım. Biz, düzgün konu gelsin de çöpe atalım mantıgıyla mı çalışıyoruz ? Düzgün konu gelse de onaylasak diye 24 saatte bir günde 10 larca konuyu kontrol ediyoruz ..

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt