Sevgili adminler ben sitede konu açamıyorum neden sorabilirmiyim. Kaçtane konularım ziyan oldu yazık değilmi ya bu emeklerime bu sitede bu sorunum çözülmezse siteden ayrılmayı düşünüyorum.ben bu durmu böyle anlıyorum sitede ben beceriksizim konularım bir işe yaramıyor vs.anlıyorum dediğim gibi eyer sorunum çözülmezse siteden ayrılmayı düşünüyorum.Lütfen beni anlıyışla karşılıyın saygılar....
Nerede konu açamıyorsunuz merak ettim doğrusu
Sanırım dosya paylasım forumlarından bahsediyorsunuz.
Orada açılan konuların yönetici onayına gittigini herkes biliyor ve gerekli uyarıyı da forum zaten açarken size veriyor. Onay sistemini koymamızdaki amaç, sitede düzenli paylasım ortamı olusturmak yani aynı olan konuların bulunmaması veya düzeni olmayan paylasımların yer almaması
Açtıgınız konular sitede daha önceden ekliyse göndermeyeceksiniz bu sizin sorununuz, daha sonra neden silindi demeye hakkınız yok. Eğer daha önce paylasılmayan birşey gönderiyorsanız bu sefer de düzgün paylastıgınıza emin olmalısınız sonucta baslıkta içerigin adı, içerisinde önizleme resmi ile düzgün calisir bir linki olmalı ki onaylayalım. Biz, düzgün konu gelsin de çöpe atalım mantıgıyla mı çalışıyoruz ? Düzgün konu gelse de onaylasak diye 24 saatte bir günde 10 larca konuyu kontrol ediyoruz ..
Saygılar