g3 1600-1800 tl civarı girerse pişman olur baktı fiyatı yüksek g2 fiyatı düşer onu alır surda topu topu 3 hafta var bence bekleG3 bekleme. G3 beklemekteki amaç, belki G2'nin fiyatı biraz daha düşer mantığıyla olabilir o da cihaz daha tanıtılacak bu ay sonunda sonra TR gelecek 1-2 sonra... Ohoo...
G2 ya da Nexus 5 beğendiğini alabilirsin, gönül rahatlığıyla.
g3 1600-1800 tl civarı girerse pişman olur baktı fiyatı yüksek g2 fiyatı düşer onu alır surda topu topu 3 hafta var bence bekle

Arkadaslar bütcemi arttırdım sizce hangisini almalıyım çok oyun oynarım çok nette dolasırım. Fazla fotograf çekmem.
Lg Nexus 5
Lg G2
Sony Xperia Z
Babamda var sorunu yok ama cihaz eskidi artık alınmaz bence. G2 iyi seçim olur.xperia Z tavsiye etmem kamerada siyah noktalar çıkıyo bi süre sonra ve servise gönderdiğinde ise kullanıcı hatası diyolar onun yerine z1 tercih et aralarında 200 tl fark var zaten ama bu 3 ünden diyosan lg 2 tabikide

Xperia z de oyun oynarken isinma vardi ve sarji somuruyoduSony onermem. SP aldim hic memnun kalmadim.
SP'de TFT LCD ekran var, goruntu kalitesi iyi degil. Cok sorunlu bir cihaz. Adamlar yazilim guncelleme yayinliyorlar, bir suru sorun beraberinde geliyor. Memnun kalmadim.Xperia z de oyun oynarken isinma vardi ve sarji somuruyodu
bana 16 gb yeterg2 fiyatı 32 GB 1450 TL goldda hepsiburada 1399 tl 32 gb bir bak istersen g3 cıkıncaya kadar fiyat 1200 kadar düşer bence g3de 1800 tl arası girer 1500 kadar düşer