Anket Bütcemi arttırdım sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
Bütcemi arttırdım sizce hangisi
Arkadaslar bütcemi arttırdım sizce hangisini almalıyım çok oyun oynarım çok nette dolasırım. Fazla fotograf çekmem.

Lg Nexus 5
Lg G2
Sony Xperia Z

0MG90

0MG90

Üye
G2 daha iyi seçim olur sanırım batarya konusunda.

MaxipmaN

Üye
note2 xperia zden iyi nexus veya g2 al

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
g3 bekle

Invoke

Invoke

Üye
G3 bekleme. G3 beklemekteki amaç, belki G2'nin fiyatı biraz daha düşer mantığıyla olabilir o da cihaz daha tanıtılacak bu ay sonunda sonra TR gelecek 1-2 sonra... Ohoo...

G2 ya da Nexus 5 beğendiğini alabilirsin, gönül rahatlığıyla.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
G3 bekleme. G3 beklemekteki amaç, belki G2'nin fiyatı biraz daha düşer mantığıyla olabilir o da cihaz daha tanıtılacak bu ay sonunda sonra TR gelecek 1-2 sonra... Ohoo...

G2 ya da Nexus 5 beğendiğini alabilirsin, gönül rahatlığıyla.
g3 1600-1800 tl civarı girerse pişman olur baktı fiyatı yüksek g2 fiyatı düşer onu alır surda topu topu 3 hafta var bence bekle

3onur5

3onur5

Üye
Arkadaslar bütcemi arttırdım sizce hangisini almalıyım çok oyun oynarım çok nette dolasırım. Fazla fotograf çekmem.

Lg Nexus 5
Lg G2
Sony Xperia Z

xperia Z tavsiye etmem kamerada siyah noktalar çıkıyo bi süre sonra ve servise gönderdiğinde ise kullanıcı hatası diyolar onun yerine z1 tercih et aralarında 200 tl fark var zaten ama bu 3 ünden diyosan lg 2 tabikide

0MG90

0MG90

Üye
xperia Z tavsiye etmem kamerada siyah noktalar çıkıyo bi süre sonra ve servise gönderdiğinde ise kullanıcı hatası diyolar onun yerine z1 tercih et aralarında 200 tl fark var zaten ama bu 3 ünden diyosan lg 2 tabikide
Babamda var sorunu yok ama cihaz eskidi artık alınmaz bence. G2 iyi seçim olur.

Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
Bencede lg g2 n11 de 1.165 tl ye var

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sony Xperia Z yi ele :kotu:

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
g2 fiyatı 32 GB 1450 TL goldda hepsiburada 1399 tl 32 gb bir bak istersen g3 cıkıncaya kadar fiyat 1200 kadar düşer bence g3de 1800 tl arası girer 1500 kadar düşer

xmustx

xmustx

Üye
yok abi lg nexus 5 almanı öneririm.nedeni çok basit lg g2 hafıza kamera yüzünden çabuk doluyo.ayrıca batarya güçlü dahi olsa da o işlemci sömürüyo.zaten fazla resim çekmiyorum diyosun lg g2 ye o kadar para verme.lg g3 çıkınca fazla bi ederi de kalmayacaktır.ama nexus 5 alırsan g2 den daha fazla güncelleme alacaktır.oyun performansı da iyi ..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
LG G2 alabilirsin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence de Nexus 5 (herzamanki gibi)

Güncelleme desteği çok uzun.

Ayrıca içerisindeki android sürümü tamamen saf ve performans odaklı.

Kamera çok önemli değil ise (ki çok önemli olmadığını belirtmişsin), gayet yerinde bir tercih olacaktır :good:

Ancak bildiğiniz gibi G2 ve G3 çok sağlam donanımlara sahip. Custom rom atarım dersen G2'de senin elinde canavara dönüşecektir ;)

Zor karar :)

• Beğen
Tepkiler: xmustx
0MG90

0MG90

Üye
Çok oyun oynarım yazmış 32gb G2 daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
heathrow

heathrow

Üye
Sony onermem. SP aldim hic memnun kalmadim.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Xperia z de oyun oynarken isinma vardi ve sarji somuruyodu
SP'de TFT LCD ekran var, goruntu kalitesi iyi degil. Cok sorunlu bir cihaz. Adamlar yazilim guncelleme yayinliyorlar, bir suru sorun beraberinde geliyor. Memnun kalmadim.

• Beğen
Scourge

Scourge

Üye
    Konu Sahibi
g2 fiyatı 32 GB 1450 TL goldda hepsiburada 1399 tl 32 gb bir bak istersen g3 cıkıncaya kadar fiyat 1200 kadar düşer bence g3de 1800 tl arası girer 1500 kadar düşer
bana 16 gb yeter buraya güvenebilirmiyim ?

Üst Alt