KARDESIM bende bilmiyorum sahibine bak bulursun ordaYa kardesim model olarak yazarsan bakıcam ama bana iphone diyosun xperia diyosun olmuyorki : iphone istemiyorum
Hangi cihaz acaba?kardeşim hızlıal com da %60 indirim de olan huwai marka telefon var. şu an ki fiyatı 299 lira. 1.ghz işlemci. 4.0 ekran 2 yıl kvk garantisi. bir incele istersen
kardeşim hızlıal com da %60 indirim de olan huwai marka telefon var. şu an ki fiyatı 299 lira. 1.ghz işlemci. 4.0 ekran 2 yıl kvk garantisi. bir incele istersen
Modeli nedir?Gördüm de huwaide benim için i değil
Modeli nedir?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 modelden başka iyi bulamazsın fiyatına aldanma 300 TL dir telefon hizlial.com sahtekarlık yapmış burda alsınlar diye ne zaman baksam 300 TL 5 aydır

Bütçeni biraz artırman lazım o zaman kardeşimKardesim biliyomusun Huwaei sevmiyorum başlıkta dediğim gibi LG HTC Sony Telefonlara bakıyorum samsung desen samsung harbi pahalı ve onun aynısını biri yapıyor hemde daha ucuza yani ben napim bilemedim suan bana huwaide demeyin![]()

ne sahtekarlığı arkadaşım başka siteler de aynı telefon en az 100 lira daha fazla.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 modelden başka iyi bulamazsın fiyatına aldanma 300 TL dir telefon hizlial.com sahtekarlık yapmış burda alsınlar diye ne zaman baksam 300 TL 5 aydır
Dikkatli oku kardeşim almamız için 800 TL lik telefonu sözde 300 TL yapmışlarne sahtekarlığı arkadaşım başka siteler de aynı telefon en az 100 lira daha fazla.