.Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Burun Estetiği Nasıl Yapılır?
Burun estetiği Türkiye’de uygulama sayısı oldukça fazla olan estetik operasyonların başında gelmekte ve uzman kişiler tarafından uygulandığında burun deformasyonu %90 oranında yok edilmektedir. Burun estetik ameliyatının nasıl yapıldığını, öncesi ve sonrasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmek için yayımlamış olduğum bu makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. İşte burun estetiği hakkında detaylı bilgiler.



Burun Estetiği Nasıl Yapılır?


Ameliyattan elde edilecek sonuç sadece cerrahın becerikliliğine bağlı değildir. Yaşınız, sağlık durumunuz, deri kalınlığınız, kemik yapınız, cildin yağ oranı, etnik köken, kilonuz, elde edilecek başarıyı etkileyecektir.

Cerrahınızın size göstereceği ameliyat öncesi ve sonrası görüntülere gerçekçi bir gözle yaklaşmalısınız. Mevcut burnunuzdan elde edilecek burun bellidir. Eldeki kumaştan çıkabilecek elbise bellidir. Hayaller kurulmamalıdır.

Burun Estetik operasyonlarında, ameliyat öncesi ve sonrası değerlendirmelerde aşağıdaki tablodaki 1 veya 2 basamak yukarı çıkma başarılı sonuç olarak kabul edilmektedir.

Harika
İyi
Normal
Biçimsiz
Çirkin

Cerrahınızın almış olduğu eğitim, yapmış olduğu ameliyat sayısı tabii ki basamak atlamanıza katkıda bulunacaktır. Doğal görünümlü bir burun, ameliyat geçirdiği belli olan bir buruna göre her zaman tercih edilmelidir.

40 yaş üzerinde iseniz burun estetik operasyonu geçirecekseniz yüzdeki yaşa bağlı değişiklikleri de göz önüne almak gerekebilir. Ancak hiçbir yaş burun estetiği için geç kalınmış bir yaş değildir. Yaşa bağlı sarkmış bir burun ameliyat edilerek daha genç bir görünüm elde edilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt