Bursa'da Vahşet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Bursa'da Vahşet
4 aylık hamile kadını öldürdüler, 1,5 yaşındaki oğlu ise kayıp



BURSA'nın Gürse İlçesi'nde dün akşam saatlerinde işlenen cinayette 4 aylık hamile olan 28 yaşındaki Leyla Algan, ilçede bulunan armut bahçesinde boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Jandarma öldürülen kadının kaçırıldığı sanılan 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan'ı arıyor. Merkez Gürsu İlçesi'nde yaşayan Leyla ve Harun Algan çifti 10 yıl önce bir birlerini severek evlendiler. Evliliklerinden 7 yaşında Arzu ve 5 yaşında Ayşe isimli kız çocukları olan Leyla Algan yaklaşık 2,5 yıl önce iddiaya göre ismi açıklanmayan sevgilisine kaçtı. Üç ay sevgilisiyle kalan Leyla Algan daha sonra Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde halı fabrikasında çalışan eşi Harun Algan'ın yanına geri döndü.



1.5 YIL ÖNCE GÖKHAN İSİMLİ ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ.

Sevgilisinin yanında üç ay kaldıktan sonra geri dönen Leyla Algan 1,5 yıl önce Gökhan isimli erkek çocuk dünyaya getirdi. Geçtiğimiz pazar gecesi eşiyle birlikte yıkanan Leyla Algan saat 24.00 sıralarında kocasına, "Sen başka odada yat. Ben Gökhan'ı emzireceğim, bayram için hazırlık yapacağım" dedi.



SABAH KALKINCA KARISINI VE OĞLUNU BULAMAYINCA POLİSE BAŞVURUDA BULUNDU

Geceyi evlerindeki diğer odada geçiren Harun Algan iddiaya göre sabah kalkınca eşini ve emzirmek için yanına aldığı oğlu Gökhan'ı yatağında bulamadı. Evdeki diğer odalarda da eşini göremeyen Harun Algan aynı mahallede oturan kayınbiraderi Ahmet Akbulut'a haber verdi. Harun Algan umudunu kesince saat 14.00'de Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kaybolan eşinin ve oğlunun bulunmasını istedi.



CESEDİ BULUNDU OĞLU KAYIP

Her yerde aranan Leyla Algan'ın cesedi saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Cambazlar Köyü'ndeki bir armut bahçesinde işçiler tarafından bulundu. Yapılan incelemede kocasının aldığı elbiseleri giyen genç kadının kafasına kesici aletle vurulduktan sonra plastik bir iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Kayıp olan 1,5 yaşındaki Gökhan Algan'a ulaşamayan Gürsu Jandarma Bölük Komutanlığı'na bağlı ekipler, evinin anahtarı sutyeninde çıkan ve kapalı olan cep telefonuna ulaşılamayan Leyla Algan'ın cesedinin yanında, bira şişeleri, sigara izmaritleri ve kuru yemiş atıkları tespit etti.



4 AYLIK HAMİLEYDİ

Henüz 4 aylık hamile olduğu tespit edilen ve tecavüze uğramadığı belirlenen Leyla Algan'ın cesedi, otopsi yapılamak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Cinayetin bir an önce aydınlatılıp kayıp olan çocuğa ulaşılması için jandarma özel ekipler oluşturdu. Kaybolan çocuğun, Leyla Algan'ın kaçtığı sevgilisinden olma ihtimalini de dikkate alan jandarma, yapılan tüm ihbarları değerlendiriyor. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.



Hüseyin TÜCCAR / BURSA (DHA)

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt