Burger Kingi neden seviyonuz?

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

Yol üstünde kamyoncuların yeri var,kusana kadar kuru+pilav veriyor:gul:
valla abi şöyle diyim burger hariç heryere giderim ama işte alanyadayız malum bi' burger var bide esnaf lokantaları...gerçi ben pek dışarda yemem ama bazen zorunlu olarak dışarıda yiyoruz.o zamanda ümit ustaya :pro2:

maxirabit

maxirabit

Üye

valla abi şöyle diyim burger hariç heryere giderim ama işte alanyadayız malum bi' burger var bide esnaf lokantaları...gerçi ben pek dışarda yemem ama bazen zorunlu olarak dışarıda yiyoruz.o zamanda ümit ustaya :pro2:
Burger yol üstünde ana cadde üzeri zaten:Dşu truristlerin gittiği yemek yediği yerlere dokunma bile,at etimi eşşek etimi:D
Yolun anamura düşerse orda muz ve çilek'e dayanman lazım oranın çok güzel oluyor:D

doctorrr

doctorrr

Üye

Burger yol üstünde ana cadde üzeri zaten:Dşu truristlerin gittiği yemek yediği yerlere dokunma bile,at etimi eşşek etimi:D
Yolun anamura düşerse orda muz ve çilek'e dayanman lazım oranın çok güzel oluyor:D
gazipaşa yolunda balık lokantaları var gerçi ama :D ya abi turistlerin gittiği lokantalarda zaten tl geçiyor :ah

maxirabit

maxirabit

Üye

gazipaşa yolunda balık lokantaları var gerçi ama :D ya abi turistlerin gittiği lokantalarda zaten tl geçiyor :ah
Uçurum dibinde balık lokantaları var aslında güzel ama o yoldan gece geçmiştim ay ışığı denize vuruyordu tabi birde şu vardı;yol düz olmadığından mide de kendinden geçiyordu:D
Bozuk içkileri satıyorlar,birde su karıştırılmış bira veriyorlar turistlerin gittiği yerlerde ama hancıoğlu falan var pastaları çok güzel oranın:)

doctorrr

doctorrr

Üye

Uçurum dibinde balık lokantaları var aslında güzel ama o yoldan gece geçmiştim ay ışığı denize vuruyordu tabi birde şu vardı;yol düz olmadığından mide de kendinden geçiyordu:D
Bozuk içkileri satıyorlar,birde su karıştırılmış bira veriyorlar turistlerin gittiği yerlerde ama hancıoğlu falan var pastaları çok güzel oranın:)
abi çıtırımda iyidir :evet:

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Neden seviyorum .. :hmmm

Çünkü bizim burda olmadığı için :D :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
çakır köfte iyidir :naughty:
burger king'e para vermem ama kız arkadaşımla mc donals'a gideriz çoğunlukla :D

maxirabit

maxirabit

Üye
çakır köfte iyidir :naughty:
burger king'e para vermem ama kız arkadaşımla mc donals'a gideriz çoğunlukla :D

Köfteci çok ucuzda sanki:D Burger da mc de hiç değilse bilinmiş tatlar ne ödediğinide biliyorsun,ama tutupta bilmediğin bir yere gidersen sonu ne olur bilinmez:)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kızarmış tavukları bir harika tavugun gagası çıtır çıtır

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ömer bence bi denemelisin çakır et :) mekdanılsdan ucuz ve doyuruyor kesinliklee.. mükembell köfte yapıyorlar ciddiyim ben

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
en iyisi marketten çakma adana kebap alıp pişirmek yanında da konserve mısır

- - - Eklendi - - -

ohhhhhh ağzımın suları aktı

maxirabit

maxirabit

Üye
ömer bence bi denemelisin çakır et :) mekdanılsdan ucuz ve doyuruyor kesinliklee.. mükembell köfte yapıyorlar ciddiyim ben
Kendin pişir,beraber yiyelim yerleride yok ki,kömür bitnede kadar etle uğraşasın:D

en iyisi marketten çakma adana kebap alıp pişirmek yanında da konserve mısır

- - - Eklendi - - -

ohhhhhh ağzımın suları aktı
Tabi birde,aynı yerden hazır lavaş ve oranın yan üretimi olan ayran:D

zombaka

zombaka

Üye
şimdiye kadar ne burger kinge nede mc danılts a gittim

androidbook

Üye
    Konu Sahibi
:oley