maxirabit
Üye
Yol üstünde kamyoncuların yeri var,kusana kadar kuru+pilav veriyorbi' ümit ustam var heheeeyt![]()

Yol üstünde kamyoncuların yeri var,kusana kadar kuru+pilav veriyorbi' ümit ustam var heheeeyt![]()

valla abi şöyle diyim burger hariç heryere giderim ama işte alanyadayız malum bi' burger var bide esnaf lokantaları...gerçi ben pek dışarda yemem ama bazen zorunlu olarak dışarıda yiyoruz.o zamanda ümit ustaya
Yol üstünde kamyoncuların yeri var,kusana kadar kuru+pilav veriyor![]()

Burger yol üstünde ana cadde üzeri zaten
valla abi şöyle diyim burger hariç heryere giderim ama işte alanyadayız malum bi' burger var bide esnaf lokantaları...gerçi ben pek dışarda yemem ama bazen zorunlu olarak dışarıda yiyoruz.o zamanda ümit ustaya![]()
şu truristlerin gittiği yemek yediği yerlere dokunma bile,at etimi eşşek etimi

gazipaşa yolunda balık lokantaları var gerçi ama
Burger yol üstünde ana cadde üzeri zatenşu truristlerin gittiği yemek yediği yerlere dokunma bile,at etimi eşşek etimi
![]()
Yolun anamura düşerse orda muz ve çilek'e dayanman lazım oranın çok güzel oluyor![]()
ya abi turistlerin gittiği lokantalarda zaten tl geçiyor 
Uçurum dibinde balık lokantaları var aslında güzel ama o yoldan gece geçmiştim ay ışığı denize vuruyordu tabi birde şu vardı;yol düz olmadığından mide de kendinden geçiyordu
gazipaşa yolunda balık lokantaları var gerçi amaya abi turistlerin gittiği lokantalarda zaten tl geçiyor
![]()

abi çıtırımda iyidir
Uçurum dibinde balık lokantaları var aslında güzel ama o yoldan gece geçmiştim ay ışığı denize vuruyordu tabi birde şu vardı;yol düz olmadığından mide de kendinden geçiyordu
Bozuk içkileri satıyorlar,birde su karıştırılmış bira veriyorlar turistlerin gittiği yerlerde ama hancıoğlu falan var pastaları çok güzel oranın![]()

Geçen yıl yolum düşerdi ama bu yıl tekrardan düşerse denerim
abi çıtırımda iyidir![]()

dene bence abi
Geçen yıl yolum düşerdi ama bu yıl tekrardan düşerse denerim![]()

çakır köfte iyidir
burger king'e para vermem ama kız arkadaşımla mc donals'a gideriz çoğunlukla![]()
Burger da mc de hiç değilse bilinmiş tatlar ne ödediğinide biliyorsun,ama tutupta bilmediğin bir yere gidersen sonu ne olur bilinmez
kızarmış tavukları bir harika tavugun gagası çıtır çıtır

Kendin pişir,beraber yiyelim yerleride yok ki,kömür bitnede kadar etle uğraşasınömer bence bi denemelisin çakır etmekdanılsdan ucuz ve doyuruyor kesinliklee.. mükembell köfte yapıyorlar ciddiyim ben

Tabi birde,aynı yerden hazır lavaş ve oranın yan üretimi olan ayranen iyisi marketten çakma adana kebap alıp pişirmek yanında da konserve mısır
- - - Eklendi - - -
ohhhhhh ağzımın suları aktı

Kendin pişir,beraber yiyelim yerleride yok ki,kömür bitnede kadar etle uğraşasın
Tabi birde,aynı yerden hazır lavaş ve oranın yan üretimi olan ayran![]()