Burayı beğendim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iSuat

iSuat

Üye
    Konu Sahibi
Burayı beğendim
güzel Site ama forum tipi paylaşım siteleri hep çok karışık oluyor

worldcild

Üye
kullanmasını bılmekde öenmli bnde ılk zamanlar senın ıgıb dusunuodum::D alısırsın :) ;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
güzel Site ama forum tipi paylaşım siteleri hep çok karışık oluyor

şöylede olabilir. bir dosya lazım. google dan ararsınız. bir linke tıklarsınız. forum olmayıp sadece data olan bir siteden aradığınızı bulur kullanırsınız. inşallah aradığınız o dur. :)

yada herhangi bir konuyu veya dosyayı ararken bir foruma tıklarsınız. aradığını dosyayı bulduğunuz gibi o dosya hakkında üyelerinin deneyimleri ve bilgilerini de bulursunuz. en üst versiyonu bulursunuz. bunu yaparken birileri ile sohbet edersiniz. arkadaşlıklar kurarsınız. o forumda mizah köşesi varsa dosyayı kurarken ikide fıkra okuyup gülersiniz.
hatta arada bir buluşma yapıp sanal dostlukları reel dostluğa çevirirsiniz.. ve daha neler neler.:oke:

işte öyle bir şey...forumlar. ve maxicep en iyisi.:)

worldcild

Üye
agzında bal damlamıs walla :oke::D ;)

keremerson

keremerson

Üye
ehehe cidden haa

keremerson

keremerson

Üye
:p:)

çok canım sıkılıooo nieyse yaa

ouSahin

ouSahin

Üye
artıkk ben inanmıorum yeni üyelere :@ geldim dierek milleti kandırmaya gerek yok geliyorsan gelceksin kardeşim :@

iSuat

iSuat

Üye
    Konu Sahibi
Geldim dedim hatta hep buradayım 5 msjla 355 puanı nasıl yaptım sanıyorsunuz ama nette burada olmayan brşey buamadığım içn ekleme yapamıyorum. Ayrıca yanış anaşımak istemem karışık derken bumak zor demek istedim tabiki forum sistemleri yinede en güvenilir döküan kaynaklarıdır.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...