Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buraya Bakılsın Lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet
Emekli Yönetici
Belli belli baksana tamda bana bakıyor
sublieutenant
Üye
Vah vaah.. iyimisiniz?
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Olayı bilmeden de yorum yapmak ne kadar da doğru değil mi ?
Mehmet
Emekli Yönetici
Bunlar kaşınır galiba bi ziyaret edelim mekanlarını
sublieutenant
Üye
offf, yorum yok!!
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Ne belli ...?
Praetor
Emekli Yönetici
Vaaay uslanmaz arkadaşımız yine damlamış buraya,
Maxi'ye duyduğu hayranlık her geçen gün artmakta,
Bir yere geleceğini sanıyor buradaki üyeleri çalmakla,
Hırsızların parası olur ama,
Asaleti asla
Vaaay uslanmaz arkadaşımız yine damlamış buraya,
Maxi'ye duyduğu hayranlık her geçen gün artmakta,
Bir yere geleceğini sanıyor buradaki üyeleri çalmakla,
Hırsızların parası olur ama,
Asaleti asla
Bu arada iti an çomağı hazırla diye buna derler,Hemen bu mesajımdan sonra geldi
Praetor
Emekli Yönetici
Burada üyelerimize biçilen değer tartışılmış, zerre kadar tartışmaya hakkı olmayan insanlar tarafından.
Öncelikle;
Turkishcowboy: Enes kardeşimize gaz verdiğim söylenmiş, kendisi mesaj kasmakla itham edilmiş.
Enes benden ya da Negative'den, yönetimden ya da üyelerden bağımsız bir MaxiFanatiğidir.
Neden?
Çünkü bu sitede ruh var ruh!..
Siteye daha ilk üye olduğunda hisseder insanlar o sıcaklığı burada!..
Enes de bu fanatikliğini, kolpa sitelerin adminleri, kendisini, işe yaramaz sitelerinde verecekleri üst(?) rütbeler rüşvetiyle kandırmaya çalıştığı her defasında, gösterdiği sadık ve onurlu tutumuyla sergilemiştir. Benim ve yönetimin gözünde en fanatik maxicilerin başlarında yer alır. (Benden fanatik olmasın )
Mesaj kastığı söylenmiş.
Ben de kastım!.. Var mı
İnsanın sevdiği bir ortamda üst basamaklara çıkmayı istemesinden, yeni rütbeler almayı istemesinden daha doğal ne olabilir?! Benim de ilk forum deneyimimdi, Enes'in de... Daha pek çok nadide üyemizin de... Mesela Nadir Hoca Hepimiz mesaj kasmakla itham edildik. Forum ortamını bizler zamanla öğrendik. Ama hepinizden iyi öğrendik!.. Zincir gibi birbirimize kenetlendik!..
Mehmet Abimiz de itham edildi, Halit kardeşimiz de edildi. Onların ve daha pek çok üyemizin bu sitedeki yeri ve değeri ortada. Böyle komik iftiralarla, başarısız olmaya mahkûm yıpratma denemeleriyle bir yere varılamaz.
Anıl Umut: Alın size bir başka MaxiFanatiği... Kendisini kaç senedir tanıyorum. Çizgisini asla bozmadı, seviyesini asla düşürmedi. Mesaj kasarak bir yerlere geldiği söylenmiş... Fake olarak üyelik almayı iyi bilir bazıları; alsınlar bir fake üyelik de yazmaya çalışsınlar bakalım 500 tane "saol". İlk 100de rütbelerini bizzat değiştiririm zaten merak etmesinler, bir yere gelmiş olurlar böylece Bu forumda yönetici olanlar, general olanlar, mesaj kasarak olamazlar!.. Mesaj kasılır arada ya, o kadarına müsaade edilmez. Elimiz örneklerle dolu!..
Ne rütbelerden ne rütbelere gelen kişiler görülmüş...
Bu sitede değer verilmezmiş...
Kullanılır sonra zamanı dolunca harcanırmış...
Her yerde olduğu gibi burada da insanlar birbiriyle tartışabiliyor, birbirine alınabiliyor, gücenebiliyor, üzülebiliyor, küsebiliyor. MaxiCep'e üye olan bir kişi, bir anda tüm insanî duygularından elbette arınmıyor!.. Bu anlaşmazlıklar zamanla yolların ayrılmasına neden olabiliyor. Bundan daha doğal ne olabilir?.. Hepimiz insanız!..
Ama siz insanları harcıyorsunuz?
Biz tek bir insan gurubunu "harcarız": Huzur bozan, emek hırsızlığı yapan, terbiyesiz, "yaramaz" kişileri.
Bana da demişti bu kolpa site sakinleri zamanında, seni de harcarlar, senin de zamanın var diye.
Gitme zamanı geldiğinde gitmesini bilmek gerek Bunu biz çok iyi biliriz.
Ama harcanmayız!.. Zira "yaramaz" değiliz!..
Ama elbette ben de birileriyle tartışabilirim, onlara küsebilirim, yolları ayırmak isteyebilirim, alınabilirim, gücenebilirim. (Biliyorum, biliyorum Benim de kulağıma çok saçma geliyor Ama ihtimaldir, yazalım )
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir demişler. Ama bazıları var ki ne nush fayda ediyor, ne tekdir NE DE KÖTEK!!!
Biz buna yalama olmak diyoruz.
Yapacak bir şey yok.
Allah ıslah etsin...