Buraya bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Kaç kişi bana katılıyor

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şeftali_muz

Üye
    Konu Sahibi
Buraya bakarmısınız
selamlar sevgili arkadaşlarım birbirini seven ve sevmiyen herkez yine bir açıklamayla geldim artık öyle bir hale geldimki forum dan herşeyden vazgecerim geliyor şöyle bir baktımda forumda dosya paylaşımı yapan arkadaşların hepsi siteden uzaklaştırılmış neden acaba

fnldstntn

Üye
Bir sebebi varki uzaklaştırılmışlar...

Şeftali_muz

Üye
    Konu Sahibi
Hepsinin mi sanmam

fnldstntn

Üye
Bende sebepsiz yere birilerinin uzaklaştırılacağını sanmam...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bunu sana dosya paylaşımı yapan üyeler mi söyledi , yoksa sen o dosya paylaşımı yapan üyelerden biri misin?

Sen bu sitenin sahibi ya da yöneticisi olsan , dosya paylaşımı yapan aktif üyeleri forumdan uzaklaştırır mıydın? Ben şu ana kadar dosya paylaştım , üstüne teşekkür ettiler , kimse ihtarda bile bulunmadı.

Sebepsiz yere kimseyi kovmuyoruz , bilakis hatasını mazur görüp kazanmaya çalışıyoruz.Gel gör ki aynı şey dosya paylaşımı yapan üyelerimiz için maalesef kalıcı olmuyor.Cin olmadan adam çarpmayı çabuk öğreniyorlar.Sürekli üst yönetimden ültimatomlar geliyor "Üyelere karşı nazik olun" diye ama biz nazik davrandıkça anarşistlerin sayısı artıyor.

Sözü uzatmaya gerek yok.Bu çatının altında bulunan ve kendini bu ailenin bir parçası kabul edip , ailenin kurallarına riayetsizlik etmedikçe başımızın üstünde yeri vardır.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dosya paylaşan ve paylaşmayan diye üyeleri sınıflandıramazsınız ...

Üyeler için genel kurallar vardır, onları kim çiğnerse o alır cezasını ... Tıpkı senin de aldığın gibi arkadaşım :)

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Kesinlikle bir sebebi vardır.Ben de şu ana kadar forumda olmaya bi şeyler paylaşamaya çalıştım.Sadece bir kere açtığım konu kapandı.Ama yine bunda moderatörlerin,adminlerin bi suçu yoktu.Benim dikkatsizliğimden olmuştu.Yani demek istediğim kesinlikle dikkat edilmeyen bi şey vardır.:lac:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İlginç :hmmm Peki ben neden uzaklaştırılmadım :d::d:

Üye bann yemez admin atmadıkça , ADMİN bann atmaz üye azmadıkça :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
sende mi uzaklaştırıldın yeni üye olmuşsun.:hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
banlanmiş ardakadaşlar ya kendi istegiyle yada belli sebeblerle banlanmişlardı şu resme dikkatli bakarsan orda kırmız yuvarlagın içindeki soru işaretinde neden banlandıgını yazıyor zaten neden banlandıklarınıda anlamiş olursun :)

Ekli dosyalar

Starsley

Şu ana kadar ne açtığım konulardan nede mesajlardan uyarı dahi almadım yani sen yanlış yapmadığın sürece kimse kimseyi uzaklaştırmaz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt