Burası Özel Çalışma Yerim........

Sponsorlu Bağlantılar

Anket Konulmasını Denemiştim(Sorum Şu:- Fehmi Koru, koruda gezmeyi sever mi?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Burası Özel Çalışma Yerim........
Ben Burayı Maxideki Özel Calışma Bürom Olarak Parsellemiş Bulunuyorum :ehe

Nasıl anket konulur önce onu denedim ankete katılım ücretsizdir....

--------------- Ekleme ---------------

VİDEO

PES OYUNUNDA PES DEDİRTECEK Bİ KALECİLİK ÖRNEĞİ

BU KEDİ KOPMUŞ...........

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe Kaleci şaşı herhalde :ehe
Ve sanırım kedi de...
:hmmm
Manyak!
:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya pes oyununda bana da olmuştu böle tuhaf seyler top yandan gidiyo gol oluyo felan

Arkadaşlar anketede katılabilirsiniz...

lovestar

lovestar

Üye
soru ve şıklar maantıklı olsa katılcaz da videolar güzelmiş.

soru ve şıklar mantıklı olsa katılcazda videolr güzelmiş.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bisey değil ama anket cok mantıklı:ehe

lovestar

lovestar

Üye
Anket neden mantıklı açıklarmısın.mantıklı tek bir açıklamasını yap oy kullanacağım hemen.hadi bakalım...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya öylesine bi anket nası konulur video nasıl konulur onun calısmasını yaptım:oke: benim burda aklımada ilk bu geldi bende yazdım hem herseyde mantık aranmaz yoksa bazı işlerin altından kalkamassın:ehe ama kanımca sen burda zaten oy kullanmıssın:ehe

Eğer oy kullanmadıysan mantığınla değil nick ine uygun bi sekilde kalbinin yolunu izleyip oy ver:coold:
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:eheBen bu anketi çok önemsiyorum:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

:yuru :yuru :yuru

Ama illede ben mantık arıyacağım diyosan fazla ziyaret edilmeyeceğini bildiğim bu konuda kaliteli bi anket acmak istemedim..........

lovestar

lovestar

Üye
kaliteli derken türkiyenin önde gelen araştırmacı gazetecilerinden birini gülünç durumlara düşürüyorsun.ki bu islamcı bir yazarsa ve sen bu anketi muhtemelen sözde laik bir zümrenin paylaşım sitesinden alıntı olarak benim önüme getirmişsen bunun kaliteli hiçbir yanını aramam kusura bakma.sadece benim görüşüm bu...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
kaliteli derken türkiyenin önde gelen araştırmacı gazetecilerinden birini gülünç durumlara düşürüyorsun.ki bu islamcı bir yazarsa ve sen bu anketi muhtemelen sözde laik bir zümrenin paylaşım sitesinden alıntı olarak benim önüme getirmişsen bunun kaliteli hiçbir yanını aramam kusura bakma.sadece benim görüşüm bu...

Dikkat et son mesajımda anketin zaten öylesine acılmış kalitesiz bir anket olduğunu belirttim ama Sen harbiden bu olaya cok sarmısa benziyosun oy vermek istersen işte butonlar orda yok vermicem diosan herseyde özgürsün bide oy vermeme nedenini yazmana hiç gerek yoktu.Benim hiç kimsenin kişiliğiyle dalga gectiğim yok öyle olayıda islamcı yazar,laik bir zümrenin paylasım sitesi diyerekten farklı taraflarada tasıman hiç MANTIK cercevesinde değil....... :nono:Ki Türkiye de belkide fehmi koru isminde onlarca kişi vardır benim o kişiden bahsettiğimi nerden cıkardın ben onunla ilgili hiç bir ibare koymadım.......

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dikkat et son mesajımda anketin zaten öylesine acılmış kalitesiz bir anket olduğunu belirttim ama Sen harbiden bu olaya cok sarmısa benziyosun oy vermek istersen işte butonlar orda yok vermicem diosan herseyde özgürsün bide oy vermeme nedenini yazmana hiç gerek yoktu.Benim hiç kimsenin kişiliğiyle dalga gectiğim yok öyle olayıda islamcı yazar,laik bir zümrenin paylasım sitesi diyerekten farklı taraflarada tasıman hiç MANTIK cercevesinde değil....... :nono:Ki Türkiye de belkide fehmi koru isminde onlarca kişi vardır benim o kişiden bahsettiğimi nerden cıkardın ben onunla ilgili hiç bir ibare koymadım.......
:oke:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
videolar süper :ehe

SeRDR

SeRDR

Üye
deneme 1 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt