burası neresi =))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sohbet ii ark walla helal olsun yani devam edin de sonra kusmayasınız

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ben yanıma leğen hazırladım her ihtimale karşı... :)

kingenes

kingenes

Üye
crazy_amigo06' Alıntı:
sohbet ii ark walla helal olsun yani devam edin de sonra kusmayasınız

yok be kuş börtü böcekten ne zarar gelecek...ben kusmam okadar basit şeylerden..şimdi bana cani diebilirsiniz ama...:):):)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
yok canım ne canisiiiiii ewet tabiki canisin acaba tadı nasıldır yiyen varmı ki

kingenes

kingenes

Üye
Valla yiyenler var onu biliyorum da hiç yenilirken arkadaşlık etmedim tadı nasıl bilmiyorum :)

kingenes

kingenes

Üye
ha az önce yazacaktım unuttum..fanatürk hayırdır kusmaya filan mı gittin... :)uzun zamandır ortada yoksun.. :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yok be kategori değiştirdim... :ehe: Şu Acun'un programında göz, bağırsak, safra yediler... :ehe: 50 milyar için yiyemem; kusura bakmasınlar... :) Böcek de yiyemem. Anca ıssız bir adaya düşecem de; yanıma üç şey almayacam da; bunlardan birisi yiyecek olmayacak da... :ah:

kingenes

kingenes

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Yok be kategori değiştirdim... :ehe: Şu Acun'un programında göz, bağırsak, safra yediler... :ehe: 50 milyar için yiyemem; kusura bakmasınlar... :) Böcek de yiyemem. Anca ıssız bir adaya düşecem de; yanıma üç şey almayacam da; bunlardan birisi yiyecek olmayacak da... :ah:

:kop::kop: 50milyar için belki böcek yerim ama böle böcek ,fare ,bağırsak , mide ,safra kesesi ve minimum iğrenç şeylerin karışımını yiyemem... :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Valla insan gibi yaşıyorum; para için insanlık onurumu ayaklar altına alamam... Kimse izlemese belki denerim. :ehe:

kingenes

kingenes

Üye
Abi o iğrenç şeyleri yeme bölümü olmasa ben o programa katılırım da işte...adrenalini heyecanı seviyorm yaaa...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ölmeyeceğin garanti... Ben de katılırım ama ilk turda bişey yedirirler kesin... :ehe:

kingenes

kingenes

Üye
ya boşver şimdi hamamböceklerinden devam edelim...:)yakalayayım mı bi kaç tane.. acıktın mı? :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Mangalı yakmadığın için ban yedin haberin yok... :ehe:

kingenes

kingenes

Üye
farkettim oraya bişiler yetiştiriyodum sen neler neler için ban yedin haberin yok :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Her türlü karnımızı epey doyurduk... :ehe:

kingenes

kingenes

Üye
Hakket ha.ama biraz daha konuşsaydık dışarı avlanmaya gidecektim.. :):):)

Treable

Treable

Üye
yok ya kanalizasyon şebekesi zannedersem

Treable

Treable

Üye
inşaAllah bu cevapla modluğu kazanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt