Burası Erzincan...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Burası Erzincan...
Arkadaşlar burası Erzincan'ın Çağlayan'a bağlı Soğukoluk köyü. Burada Avea hatlı cep telefonları hiç çekmiyor. Bunu defalarca müşteri hizmetlerine bildirsem de bir sonuç alamadım. Burada Avea yetkilisi varsa bu duruma bi el atsın. Köyde ve civar köylerde çok insan var ve %65'lik kısım Turkcell'li %34'lük kısım vodafone'lu. Bir kaç tane de Avea hattı var. Buraya yakın bir yerlere baz istasyonu kurulması gerekiyor. Bir de acaba buraya en yakın baz istasyonu nerededir onu nasıl bulabilirim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu şekilde şikayet yaparak bir sonuca varamazsınız. Bölgenizdeki kişiler toplu dilekçe yazması gerekiyor bildiğim kadarı ile. Mümkünse bunu deneyin.

solgun50

solgun50

Üye
valla dostum dedğin olay 2005 te benim başımda çankırıdaydı imzalar şikayetler vs çok uğraştık 2008 sonunda ancak yaptırabildik mümkünse muhtar gibi idari ağızlardan dilekçe yada resmi yazı ile durumu iletin planlamaya alırlarsa bu yıl yada gelecek yıl yaparlar ya da vfonenin kulesimne kurarlar bizim burada böyle yaptılar saygılarımla...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler

Da®kness

Da®kness

Üye
Büyük şehirlerde baz istasyonlarından nasıl kurtulabiliriz diye düşünürken başka yerlerde durum çok farklı. Yanlış anlamayın :)

arslansem

arslansem

Üye
İyi istatistik çıkartmışsın :) Aveanın en büyük sorunu maalesef ki bu.Aveanın kendini geliştirmesini beklemelisin :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Büyük şehirlerde baz istasyonlarından nasıl kurtulabiliriz diye düşünürken başka yerlerde durum çok farklı. Yanlış anlamayın :)

Ya illa baz istasyonu şart mı ne bileyim uydudan falan verilemez mi bu şebeke hizmeti

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
'da sıkıntılarınızı bildirin.

yer6benim

yer6benim

Üye
bizim koyde hıcbır tel cekmıodu turkcell geldı cıvardakı tum koyler turkcellı oldu hıc yoktan 5000 yenı abone kazandı avea da sıkıntı cok en ıyısı sende turkcelle gec (numaran aynı kalsın kalitesi turkcell olsun :) )

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaş bizim burda arazi çok. Avea evlerden biraz uzak istediği biryeri alır oraya istasyonunu kurar ve millet Avea'lı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...