Burak Yılmaz'dan iddialı sözler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Burak Yılmaz'dan iddialı sözler!
Fenerbahçe'nin flaş transferlerinde Burak Yılmaz, FB TV'ye verdiği röportajında şu çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya Kampı'nda yeni transfer Burak Yılmaz, FB TV'de Kamp Günlüğü Programı'nın konuğu oldu. Soruları yanıtlayan Burak Yılmaz, kamp sürecini, sezon ile ilgili beklentilerini anlattı.

BAŞARIYA ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ
Burak Yılmaz kamp temposu ve adaptasyon süreciyle ilgili şöyle konuştu: "İlk günden itibaren çok yoğun bir çalışma temposu var ancak hocamızın da desteği ile çok güzel bir kamp ortamı içerisindeyiz ve bu yorgunluk biraz olsun hafifliyor. Şu anda kendimizi tamamen başarıya odaklamış durumdayız ve her şey yolunda gidiyor. Çalışmalarımız çok yorucu olmasına rağmen, oldukça keyifli geçiyor, geçen senelerden olan arkadaşlar ve ben dahil yeni gelen arkadaşlar biz hepimiz bir takım olmaya çalışıyoruz. Bunu da büyük ölçüde başardığımıza inanıyorum. Bunun zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü dünyadaki sayılı kulüplerden biri haline geldi. Fenerbahçeli futbolcular da dünya çapında futbolcular ve her biri çok ileri düzeyde oyuncular. Buna rağmen hepsi çok alçakgönüllü ve insani yönleri çok gelişmiş durumdalar. Ben hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, bana hiç yabancılık çektirmediler. Takımın bir parçası haline gelmemde yardımcı oldular, Fenerbahçe'de arkadaşlık çok güzel. Biz bunu sahaya yansıtabilirsek ki yansıtabileceğimizi düşünüyorum, geçen senekinden çok daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum."

FENERBAHÇE FARKINI GÖSTERDİ
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı atmosferiyle ilgili hislerini paylaşan Burak Yılmaz; "Fenerbahçe'nin Avrupa'da geçen sene gösterdiği yüksek performans ve oynadığı çeyrek final ile Türkiye'deki farkını gösterdiğini düşünüyorum. Daha önce de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda defalarca maçlara çıktım ve her defasında stadın atmosferinden oldukça etkilenmiş bir insanımdır. Bunu her zaman takım arkadaşlarım ve yakın arkadaşlarım ile de kendi aramızda konuşurduk. Çoğu zamanda Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçlara çekinerek çıkmışımdır. Bu kez ise üzerimde Fenerbahçe forması ile kendime çok daha güvenerek bu atmosferin içinde yer alacağımı düşünüyorum. Taraftar ve takım olarak bir bütün haline gelindiği zaman bu statta yenemeyeceğimiz takım olamayacağını düşünüyorum" dedi.

KENDİMİ KABUL ETTİRMEM LAZIM
Önümüzdeki sezonla ilgili olarak teknik direktör Aragones ile çalışmanın çok büyük bir kısmet olduğunu vurgulayan Burak Yılmaz, şöyle konuştu: "Sezona az kaldı. İçimde tatlı bir heyecan var çünkü takımda henüz çok yeniyim ve kendimi taraftara kabul ettirebilmem, oyun tarzımı ortaya koyabilmem çok önemli. Luis Aragones ile 23 yaşımdayken çalışmak bana nasip olduğu için kendimi çok şanslı sayıyor ve bundan gurur duyuyorum. Kendisi Avrupa şampiyonu olmuş takımları çalıştırmış bir teknik direktör. Bu herkese kısmet olabilecek bir durum değil, ondan öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Bize antrenmanlarda çok yardımcı ve öğretici olmaya çalışıyor. Takımımıza verdiği bitmeyen destek için kendisine çok büyük saygı duyuyoruz. Aragones her şeyi takımla birlikte yapmak istiyor, çok pozitif, çok heyecanlı, çok mükemmeliyetçi, kendini işine % 100 konsantre eden bir insan. Başarılı olmak hocamızın birincil hedefi ve hatayı kabul edemeyecek bir yapısı var. İşinde çok disiplinli, çok katı ama bir o kadar da güler yüzlü ve öğretici bir teknik adam."

SAKİNLİĞİ VE SADELİĞİ SEVERİM
Burak Yılmaz, kendi mizacıyla ilgili ise şunları paylaştı: "Sakin ve sade bir hayatı tercih ediyorum, kendimizi soyutlamamız gerektiğini düşünüyorum. Sinemaya gitmeyi ve ailemle zaman geçirmeyi çok seviyorum. Menajerlerimle birlikte zaman geçirmekten de keyif alıyorum, iş haricinde de genelde anlaşabildiğim insanlar. Duygusal bir yapıya sahibim ancak bunu da kısmen üzerimden atmaya, olaylara ve hayata daha gerçekçi daha mantıklı bir tutumla bakmaya çalışıyorum. Bu bir anda olabilecek bir şey değil, zaman içerisinde yapabileceğimi düşünüyorum."

EN YAKIN ARKADAŞIM UĞUR BORAL
Takım arkadaşlarının hepsinin çok değerli futbolcular olduğu dile getiren Burak Yılmaz takımıyla ilgili şunları söyledi: "Tüm arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular, hiçbirini bir diğerinden ayrı tutamam. Uğur Boral ile daha önceden olan bir arkadaşlığım var. Menajerlerimiz de aynıydı, şu anda da kamptaki oda arkadaşım, dolayısıyla Uğur Ağabey takımdaki en yakın arkadaşım diyebilirim.

ONLARI TARTIŞMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL
Emre Belözoğlu ile Daniel Gonzalez Güiza'nın futbolunu tartışmak hiç kimsenin haddine değil diye düşünüyorum. Emre yıllardır takip ettiğim bir oyuncu. Güiza'nın ise geçen seneki Avrupa Şampiyonası'nda attığı goller ortada. Ben Fenerbahçe'ye olan transferlerinin ikisine de çok hayırlı ve uğurlu gelmesini diliyorum, ikisi de çok önemli, çok yetenekli ve büyük transferler. Takıma faydalarının tartışılmaz olacağını, hep birlikte bu sene geçen seneye oranla çok daha büyük başarıların altına imzamızı atmayı hedefliyorum.
Ben daha önceleri sağ kanat ve santrafor mevkilerinde oynadım, bu sezon içerisinde de hocamız hangi mevkiiyi uygun görürse o mevkide elimden gelenin en iyisini yaparak yer alacağım.

DEİVİD İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜM
Deivid'in sakatlandığı gün, olay önümde gelişti. Bu nedenle de hem yüz ifadesini hem de ayağının durumunu çok net bir şekilde görebildim. O anda soğuk soğuk terlemeye başladım ve açıkçası gözyaşlarıma hakim olamadım. Çünkü her şeyden öte orada bir insanın acısına tanık oluyorsunuz ki Deivid çok sevdiğim bir insan ve çok beğendiğim bir futbolcu. Doktorlarından ameliyatının çok başarılı geçtiğini öğrendik, zaten tercümanlar aracılığıyla sürekli haberleşiyoruz. Keşke olmasaydı ancak yaşanacakmış ve hepimizin başına gelebilirdi. Hiçbirimizin yarın ne olacağı belli değil. Ben biliyorum ki en yakın zamanda kendisini toparlayacak ve aramıza dönerek başarılarına kaldığı yerden devam edecek."

BURAK YILMAZ'IN HEDEFLERİ VE BEKLENTİLERİ
Burak Yılmaz son olarak MTK maçı ve sezon hedeflerini ise şöyle aktardı: "MTK maçından mutlak galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük işler başarmış bir kulüp. Bu sene de mevcut başarıların devamını getirme amacında olunduğundan MTK takımını asla küçük görülmeyerek mutlak galibiyet hedefleniyor. Şu anki öncelikli hedefim Fenerbahçe'de başarılı olmak ve Fenerbahçe'nin kazandığı kupalarda katkı sahibi olmak. Sonrasında ise her Türk sporcusu gibi Türk Milli Takımı'nda daha önceleri yer aldığım gibi, milli takımımızda oynayabilmek. Ben Fenerbahçe'de başarılı olursam milli takım anlamında bunun devamının da zaten geleceğini düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarına bekledikleri ve istedikleri Dünya büyüğü Fenerbahçe'yi bu sene gösterebileceğimizi düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi desteklerini bizden hiç esirgemesinler."
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Kendini gerçekten de ıspat etmesi lazım, deivid nazara geldi ama bu burak ve kazım'a yarıyacak..
tabiki üzülmüştür ama bu onun için bir şans.. ;)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Burak yılmaz başarılı bir oyuncu...Yetenekleri var..Kendini kabul ettirirse başarılı olacaktır..Düzgün ve kaliteli yorumlar yapmış.saygıLar
 
Salihyet

Salihyet

Üye
FB'ye gelen oyuncu konuşmasını bilir, bana şu anda cahil bi topçumuzu gösteremezsin ;) hepsi pırlanta gibi , terbiyeli çocuklar ;) öyle değil mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt