AIS Üye Genc007' Alıntı: Saerkek Genişletmek için tıkla ... Yeni işletim sistemi midir? Pencereler saerkek
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Yeni işletim sistemi midir? Pencereler saerkek Genişletmek için tıkla ... Windows saerkek (windows 11)
TurkSaw' Alıntı: Yeni işletim sistemi midir? Pencereler saerkek Genişletmek için tıkla ... Windows saerkek (windows 11)
AIS Üye Genc007' Alıntı: Windows saerkek (windows 11) Genişletmek için tıkla ... Windows sakız (windows 8) Windows d10nuyor (windows 10)
Genc007' Alıntı: Windows saerkek (windows 11) Genişletmek için tıkla ... Windows sakız (windows 8) Windows d10nuyor (windows 10)
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Windows sakız (windows 8) Windows d10nuyor (windows 10) Genişletmek için tıkla ... Ben 7 kullanıyorum windows 7
TurkSaw' Alıntı: Windows sakız (windows 8) Windows d10nuyor (windows 10) Genişletmek için tıkla ... Ben 7 kullanıyorum windows 7
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Windows yemiyor Genişletmek için tıkla ... Neyi yemiyor hindiyi mi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neyi yemiyor hindiyi mi Genişletmek için tıkla ... Windows 7 hindiyi yemiyor
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Windows 7 hindiyi yemiyor Genişletmek için tıkla ... Yediyse yemez tabi la karnı doymuştur
TurkSaw' Alıntı: Windows 7 hindiyi yemiyor Genişletmek için tıkla ... Yediyse yemez tabi la karnı doymuştur
AIS Üye Genc007' Alıntı: Yediyse yemez tabi la karnı doymuştur Genişletmek için tıkla ... Peki windows vista
AIS Üye Genc007' Alıntı: Windows 98 değil mi Genişletmek için tıkla ... Anlamadığım şuan windows 10 peki windows 98 nasıl oluyor
Genc007' Alıntı: Windows 98 değil mi Genişletmek için tıkla ... Anlamadığım şuan windows 10 peki windows 98 nasıl oluyor
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Anlamadığım şuan windows 10 peki windows 98 nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ... Geleceğe gitmiştik 2098 yılına sonra geri geldik
TurkSaw' Alıntı: Anlamadığım şuan windows 10 peki windows 98 nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ... Geleceğe gitmiştik 2098 yılına sonra geri geldik