Burada Yürümek Yürek İster (..ama biz yürüyeceğiz, sende gel)

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Topu topu 2 günlük ziyarete gideceğiz adamların istemediği bir tek hayat hikayemiz kalmış :D
ee nüfus 1 milyar olunca böyle olur öyle herkesi kolay kolay içeri almazlar :D

• Beğen
Tepkiler: SHS
devran_34

devran_34

Üye
Ben yürürüm Ne varki orda

arkanda ben varsam o biraz zor işte

dedim ben :D :D

----------Eklendi @ 00:07:11 ---------- Yazıldı @ 00:06:44 ----------

geliyon yani :D

ordan düşüp ölmek isterdim he

biz gidene kadar onlar oraya otoban yapar siz mazot biriktirin varil varil ben bizim minübüsü alırım onla gideriz hatta komvoy yaparız çıkarız ineriz yürürüz koşarız DÜŞERİZ:P:

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
biz gidene kadar onlar oraya otoban yapar siz mazot biriktirin varil varil ben bizim minübüsü alırım onla gideriz hatta komvoy yaparız çıkarız ineriz yürürüz koşarız DÜŞERİZ:P:

bozma işte hayal kuruyoruz, ben arkadaşlarla ordaydım geçen haftasonu piknik yaptık :D :D

devran_34

devran_34

Üye
Topu topu 2 günlük ziyarete gideceğiz adamların istemediği bir tek hayat hikayemiz kalmış :D
ee nüfus 1 milyar olunca böyle olur öyle herkesi kolay kolay içeri almazlar :D

ben oluyum türk erkeklerini en fazla 3 gün tutarım

• Beğen

pelın_

hadi gidelim

• Beğen
Tepkiler: devran_34 ve SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
pasaportları alıp hong kong a gideriz ordan kaçak gireriz çine gerisi Allah kerim :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Ya çinde Ne işimiz var rusyaYa gidelim

devran_34

devran_34

Üye
pasaportları alıp hong kong a gideriz ordan kaçak gireriz çine gerisi Allah kerim :)

açık öğretime yazılıp oradan öğrenci pasaportu alınca öğrenci pasaportu ucuza geliyo öbür pasaport ülkemizde rezillik sürekli yeniliyecne onu en iyisi öğrenci pasaportu ben bu işi biliyom yav:alkis

----------Eklendi @ 00:38:30 ---------- Yazıldı @ 00:34:33 ----------

Ya çinde Ne işimiz var rusyaYa gidelim

of o ooo hayalimdeki saray adını unutdum a a a o güzel saray meydandaki hayalimdir hep eniştem resimlerini gösteriyodu o zaman alevlenmiştim gitmek için

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
yada salla pasaportu vizeyi, bineriz yük gemisine, konteynırla gideriz yaw.. (filmlerdeki abdye çinliler gibi)

devran_34

devran_34

Üye

sadece gidip şurayı görsem kapıdan girmesem yeterli :aha:

• Beğen

pelın_

ya nefes alamıyız

• Beğen
devran_34

devran_34

Üye
ya nefes alamıyız

arada sırada ben kafamı uzatırım :aman2: dışarı çok meraklıyımdır konterynır olmaz ama hesap edersek konteynır riskli vede daha pahalıya gelir ARAŞTIRMAK lazım :)

pelın_

Yetmez ggitmesekmi rize ye gidelim o halde biz

devran_34

devran_34

Üye
zaten sokmuyorlar içeri :d:

biliyorsun biz ÇILGIN TÜRKLERİZ heryere girer çıkarız :d: bi anımı anlatam

cebit fuarına gittik arkadaşımla birlikde çok severim kendisini bi bölüme bizi almadılar dediler şirketin olcak buraya girmek için 18 yasından buyuk olcaksın falandır filandır almadılar
arkadsım adama dedi tamam biz dödük geri öbür kapıya kadar gittik görevli baskası ile konusurken koşar adımlarla içeri girdik baktık ve sonuç hüsran hiç bişe yok + etrafda bizden küçük coluk cocuk vardı :kop:

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
biliyorsun biz ÇILGIN TÜRKLERİZ heryere girer çıkarız :d: bi anımı anlatam

cebit fuarına gittik arkadaşımla birlikde çok severim kendisini bi bölüme bizi almadılar dediler şirketin olcak buraya girmek için 18 yasından buyuk olcaksın falandır filandır almadılar
arkadsım adama dedi tamam biz dödük geri öbür kapıya kadar gittik görevli baskası ile konusurken koşar adımlarla içeri girdik baktık ve sonuç hüsran hiç bişe yok + etrafda bizden küçük coluk cocuk vardı :kop:

sizi kandırmaya çalışmış o :D

Üst Alt