SHS
Üye
yok direk böle herkez bakarken kendini boşluga bırakmak güzel olurdu
iyi paraşütü açmayız

yok direk böle herkez bakarken kendini boşluga bırakmak güzel olurdu

Ben yürürüm Ne varki orda
arkanda ben varsam o biraz zor işte
dedim ben![]()
----------Eklendi @ 00:07:11 ---------- Yazıldı @ 00:06:44 ----------
geliyon yani![]()
ordan düşüp ölmek isterdim he

biz gidene kadar onlar oraya otoban yapar siz mazot biriktirin varil varil ben bizim minübüsü alırım onla gideriz hatta komvoy yaparız çıkarız ineriz yürürüz koşarız DÜŞERİZ![]()

Topu topu 2 günlük ziyarete gideceğiz adamların istemediği bir tek hayat hikayemiz kalmış
ee nüfus 1 milyar olunca böyle olur öyle herkesi kolay kolay içeri almazlar![]()
sen bence Antalyaya tekrar git bi haller oldu sana köydeYa çinde Ne işimiz var rusyaYa gidelim
pasaportları alıp hong kong a gideriz ordan kaçak gireriz çine gerisi Allah kerim![]()

Ya çinde Ne işimiz var rusyaYa gidelim
ya nefes alamıyız
dışarı çok meraklıyımdır konterynır olmaz ama hesap edersek konteynır riskli vede daha pahalıya gelir ARAŞTIRMAK lazım 
sadece gidip şurayı görsem kapıdan girmesem yeterli![]()

Yetmez ggitmesekmi rize ye gidelim o halde biz
zaten sokmuyorlar içeri
bi anımı anlatam 
biliyorsun biz ÇILGIN TÜRKLERİZ heryere girer çıkarızbi anımı anlatam
cebit fuarına gittik arkadaşımla birlikde çok severim kendisini bi bölüme bizi almadılar dediler şirketin olcak buraya girmek için 18 yasından buyuk olcaksın falandır filandır almadılar
arkadsım adama dedi tamam biz dödük geri öbür kapıya kadar gittik görevli baskası ile konusurken koşar adımlarla içeri girdik baktık ve sonuç hüsran hiç bişe yok + etrafda bizden küçük coluk cocuk vardı![]()

sizi kandırmaya çalışmış o![]()