Burada taşlar kendi kendine hareket ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Burada taşlar kendi kendine hareket ediyor.

ABD'nin Kaliforniya ile Nevada eyaletlerinin sınırında bulunan Death Valley (Ölüm Vadisi), "hareket eden taşları" ile yıllardan beri bilim adamlarını çekiyor.

Günlerce gözlemlenen taşların yer değiştirmesi ise tüm araştırmalara rağmen açıklanamıyor.

Ancak yüzlerce kiloluk taşları hareket ettirecek kadar şiddetli rüzgarlar kaydedilmiyor.

Rüzgar teorisine karşı çıkanlar "Rüzgar, aynı noktadan hareket etmeye başlayan iki taşı aynı yöne kaydırır. Ama burada durum farklı" diyor.

gercektende ilginç:hmmm

• Beğen
Tepkiler: ! AhmeT !, akula, Salihyet ve 2 diğerleri

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Evet,. Ama bence kendi kendine hareket etmiyodur

turkordu

turkordu

Üye
Uzaylılar bir takım mesajlar mı veriyorlar acaba?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Mesaj verseler niye taşı oynatsınlar, direk kafaya indirirler

turkordu

turkordu

Üye

Neden bizden kaçtıklarını da anlamış değilim biz adam mı yiyoz adam gibi gelsinler muhabbet etsinler bi çayımızı içsinler uzaydan bize hediyeler getirseler felan filan neyse saçmalamaya başladım yine kafam dağınık olunca ne yaptığımı bilmiyorum:kop:

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Neden bizden kaçtıklarını da anlamış değilim biz adam mı yiyoz adam gibi gelsinler muhabbet etsinler bi çayımızı içsinler uzaydan bize hediyeler getirseler felan filan neyse saçmalamaya başladım yine kafam dağınık olunca ne yaptığımı bilmiyorum:kop:

Türk gelenek görenekleini öğretiriz kız alır kız veririz fln :D:kop::kop:

arslansem

arslansem

Üye
Allah ın hikmeti ne bileyim bak tüylerim diken diken oldu :ehe

ism@il 54

ism@il 54

Üye
kamyonla çekiyolardır:D

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
Türk gelenek görenekleini öğretiriz kız alır kız veririz fln :D:kop::kop:
onlarda gusel kıslar warmıdır acaba yoksa bısım erkeklere yasık olur bıde adamlar ıgrenclerse bısım kıslaraa yasık olur ama bısım degerımısı anlarlar hıc yoktan :ehe:kop::yuru:naughty:

Bora

Bora

Üye

Allah belanı vermesin abicim :)tam kola gırtlağımdan aşağı inerken okudum bunu bütün monitör kola oldu sayende Acayip koptum Uzun zmandır bu kadar gülmemiştim:D.Ben bez almaya gidiom:@

Salihyet

Salihyet

Üye
Rüzgardan yahu..

Pure Life

Pure Life

Üye

Allah belanı vermesin abicim :)tam kola gırtlağımdan aşağı inerken okudum bunu bütün monitör kola oldu sayende Acayip koptum Uzun zmandır bu kadar gülmemiştim:D.Ben bez almaya gidiom:@
:kop::kop::ehe

Bora

Bora

Üye
Acaba bunlar bir manyetik alanın etkisiyle mi haraket ediyorlar.

turkordu

turkordu

Üye
Biri dalga geçiyor da olabilir.