Burada Olmaktan Mutluluk Duyuroyum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
Burada Olmaktan Mutluluk Duyuroyum
arkadaslar maxicep i telefonum için bir program ararken sans eseri buldum buldugum gunden beride burdayım diger sitelerin hicbirine forumların hicbirine uymayan farklı bi dostluk arkadaslık yardımseverlik var bu sitede..... eylul veya ekim ayıydı sanırım o tarihten beri buradayım ve burada olmaktan gurur duyuyorum..

ilk girdigim zamanlar foruma katkım olsun diye msw ustadımın benden 3 ay once yukledigi bir programı yeni bulmus gibi upload ederek siteye koymustum.. ne gunlerdi ...

bu 501. mesajım allah izin verdigi surece burada sizlerle olacagıma soz veriyorum...

butun arkadaslarıma ustadlarıma hersey için, bu siteyi bu kadar kaliteli yaptıkları için, benide kendilerinden sayıp benimsedikleri için tesekur ve minnetlerimi sunarım....

msw

msw

Üye
Hakkaten bu arkadaşlık ortamı hiçbir forumda yok ... Ben de şans eseri buldum burayı öylesine dedim bi geliyim neler varmış ... Tabi o zamanlar forum nedir bilmiyodum ... İlk üye olduğum forum burası ... Gerçek dostlukları burada buldum ... Amedian çok tşk ediyorum yine beni duygulandırdın ... O günler unutulmazlar arasına girdi bile ... Seni ve diğer arkadaşları burda görmekten mutluluk duyuyorum ... inş hep beraber olup hiç ayrılmıycaz ... Dostluklarımız Baki olsun ... Ben de teşekkür ediyorum ...

tofy

Üye
evet gerçektende maxicepte olmak maxicepli olmak bir ayrıcalık
hiç bir yer böylesine sıcak değil gerçek isimlerinizi bilmesemde inanın herkesi tanıyor gibiyim girmediğinizde birşey mi oldu diye düşünüyorum kendim giremediğimde çok üzülüyorum

bunları hissettiren bir sitede olduğum için bende çok mutluyum

Yıgen

Yıgen

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; May 4 2006, 03&#58;11 AM) [post=327839]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaslar maxicep i telefonum için bir program ararken sans eseri buldum buldugum gunden beride burdayım diger sitelerin hicbirine forumların hicbirine uymayan farklı bi dostluk arkadaslık yardımseverlik var bu sitede..... eylul veya ekim ayıydı sanırım o tarihten beri buradayım ve burada olmaktan gurur duyuyorum..

ilk girdigim zamanlar foruma katkım olsun diye msw ustadımın benden 3 ay once yukledigi bir programı yeni bulmus gibi upload ederek siteye koymustum.. ne gunlerdi ...

bu 501. mesajım allah izin verdigi surece burada sizlerle olacagıma soz veriyorum...

butun arkadaslarıma ustadlarıma hersey için, bu siteyi bu kadar kaliteli yaptıkları için, benide kendilerinden sayıp benimsedikleri için tesekur ve minnetlerimi sunarım....

[/b][/quote]

sana hak vermemek elde degıl amedıan gercek ten yardımlasma paylasım dostluk super burda aman allah bozmasın

gknky

gknky

Üye
hepinize katılıorm iyki burdayım ve iyki sizleri tanımışım . ... .

bgn e kadar hatam varsa affola . ... .

yitik savaşçı

Üye
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
seni seviyorum MaXiCep
exploreri actigimda 1. yada 2. actigim site maxicep&#39;tir
o kadar guzel yani burda olmak

crows

crows

Üye
hepinize katılıyom beyler & bayanlar bu siteyi de mailime gelen bir mailden buldum 1, yaşını kutluo falan die demim ne bu bakiim sonra daha çıkmadım

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
bu siteyle tanısmam tele bisi yuklemek icindi ilk once somurdum siteyi sonra baktım baska neler war die
hayda nerden baktım cıkamıyorum simdi anasayfam bile oldu

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konu baslıgı &#39;ilk tanısma ve neden maxicep?&#39; olsaydı keske, herkes ilk anısını anlatsa hicte kotu olmaz, nereden buldugunu, burada basından gecen ilk guzel anısını vs.

padme

padme

Üye
Gercekten harika bir site. Nasil bu siteyi buldugumu animsamiyorum ama iyiki bulmusum. Iceriginde hersey var. Ve en onemlisi herkes icten , paylasimci .

Guzelliklerin devami dilegiyle...

irun

irun

Üye
Ekleyecek bişey bulamıyorum, arkadaşlar hepimizin ortak duygularımızı çok güzel dile getirmiş.
Ayırmasın Mevlam bizi yıllar boyunca...

kikaksk

kikaksk

Üye
maxicepli olmak ayrıcalıktır...

G_Unit

G_Unit

Üye
hepinize katıLıyorum arkadaşLar

barabelli

barabelli

Üye
bnde

yitik savaşçı

Üye
barabelli git burdan seni istemiyorum.

Seni üniversitede görmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...