"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum"
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Antalya kampında basın mensuplarının karşısına çıktı. Fernandes, kendilerinden beklenenin tam tersi bir performans gösterdiklerini belirtirken, Beşiktaş'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.



Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

10 günlük aranın ardından takım olarak birbirlerini özlediklerini belirten Manuel Fernandes, "Birbirimizi özlemiştik, hem özlem giderdik hem de güzel hava eşliğinde çalışma imkanı bulduk. Ön çalışma, ikinci devre öncesinde çok önemli, iyi de çalışıyoruz, sakatlığımdan sonra buradan olmaktan çok mutluyum. İlk yarı bizden beklenenin tam tersi bir performans gösterdik, liderin sadece 3 puan gerisindeyiz. İkinci yarıda aynı performansı ya da daha iyisini ortaya koymak gibi hedeflerimiz var" dedi.

Uzun bir sürenin ardından antrenmana çıktığını hatırlatan Fernandes, hedefinin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamak olduğunu dile getirdi.

'GİTMEK İSTİYORUM' DİYE BİR ŞEY DEMEDİM"

'Gitmek istiyorum" diye bir şey söylemedim" diyen Fernandes, "Bugünkü bakışımla 6 ay önceki bakışım arasında hiçbir değişiklik olmadı. Kişisel kalitemizi ortaya koyup takıma katkı sağlamak için buradayız. Beşiktaş'a geldiğim ilk günden itibaren, benden bekleneni yüzde yüz vermeye çalışıyorum. Kontratımın bitmesine 1,5 sene var, bunu konuşmak için iyi bir zaman olmadığını düşünüyorum ve sakatlığımın geçmesi için zaman harcıyoruz. Daha uygun bir zamanda, kulüp kalmamı isterse; oturup anlaşırız" dedi.

Gençken büyüklerinden örnek aldığını söyleyen ve şimdi de genç oyunculara tecrübelerini aktarmayı çalıştığını belirten Fernandes, "Birçok oyuncunun hayali Avrupa ve Dünya kupası oynamak, benim önceliğim bir an önce sakatlığımın geçmesi ve burada oynamaya devam etmem... Biraz garip gelebilir ama böyle bir şey düşünmüyorum" diye konuştu.

Geçen sene kaliteli oyuncuların olmasına rağmen bir bütün olamadıklarını ifade eden Portekizli yıldız, "Geçen sene kaliteli oyuncular vardı ama kaliteli bir grup ve bütün olamadık. Bu sene teknik olarak kapasitemize iyi ya da kötü diyebilirler, tartışılır; ama iyi bir grup olduk. Kaliteler tartışılabilir dediğim gibi ama kaliteli bir grubuz" dedi.

Benfica'da iyi bir dönem geçirdikten sonra transfer olduğunu ve Valencia'da da düşüş yaşadığını belirten Fernandes, "Zaman zaman düşüş yaşadım ama şimdi çıkış içerisindeyim, böyle de devam etmek istiyorum" dedi.

"Hoca elindeki kısıtlı kadroyla iyi bir iş çıkartıyor" diyen Manuel Fernandes, "Oyunculardan alabileceği en yüksek verimi alıyor, her zaman bana yardımcı oldu. Onun hakkında iyi şeyler konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.

NTVSpor.net
 
  • Beğen
Tepkiler: key43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
520
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
240
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
284
DiaBLoS


Üst Alt