Bunun adı: Mahkumiyet! Türkiye 1 - Almanya 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi izleyip taraflı yorum yapcğma izlemeyip tarafsız yorum yaparım

Tepkiler: India

India

Üye
Yasın kadar konussan iyi olur benim agzımı bozdurma ufaklık.
Giy arda formanı çık sokakta oyna topunu.

neuer dünyanın en iyi kalecilerinden. sen ikisini kıyaslayıp volkanı seçmiş olabilirsin ama bence neuer'in kalitesi ortada. kıyaslamak için harcadığın zamana yazık. Bide; yaşıma laf atmışsın ama yorumumu kaldıramayan da sensin. Başka anlamlar çıkartmayalım lütfen.

Maçı izlemeden nasıl tarafsız yorum yapabiliyorsun ki Tamam tamam sen haklısın ...
Demekki kabul ediyon taraflı yorum yaptığını zaten ben maca dğl senin mesajına yorum yaptım bide milli takımda fb gs ayrımı olmaz diyosun diyene bak da hizaya gel

Tepkiler: India

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Demekki kabul ediyon taraflı yorum yaptığını zaten ben maca dğl senin mesajına yorum yaptım bide milli takımda fb gs ayrımı olmaz diyosun diyene bak da hizaya gel

Tamam İbrahim , Allah aşkına tamam
Hadi keyifli forumlar ...

Galatasaraylı olman etkiliyor olmasın sakın seni?
Dünya kupası hariç bi numarasını göremedik neuer'in.
Tek bir turnuva ile ne kadar iyi oldugu belli olmaz.
2002'de de rüstü seçilmedi mi en iyi kaleci dünya kupasında.
Türkiyenin tartısmasız en iyi kalecisi.Dünya çapında da yeri büyük.
Tam şu günlerde bu muhabbetleri fenerbahçe dısında bir takımın taraftarıyla etmem.
Onlarda ettirmezler zaten.

fena oynamadın ha?Kardeş ne oynadın diye sorarlar adama resmen dalga geçe geçe yendi bizi adamlar..

Volkan yine iyi dayandı ben olsam bizimkilerin yüzüne bakar "sizin oynuyacağınız topa diye" başlar çıkardım sahadan

Burak

Üye
volkan iyiydi ama takım berbat.

almanlar her zaman bizle dalga geçerek yeniyorlar.

mesut özil bile "sahaya bizim 16 yas takımını sür , onlar bile 5 atar" dediğine göre milli takımımıza yazık bize yazık.

India

Üye

yakaladığımız pozizyonları gole çevirebilsek bunları konuşmazdık bugün neyse..

Consul9

Üye
fener-cimbom muhabbetine dönmüş bura

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...