Bunu nasıl yaparım arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
cfw anlatımı vardır eminim forumda ama öncelikle flash atmak için phoenix programına ihtiyacın var o dosyları indir telefon ne diye geçiyorsa örnek RM-675 gibi nokia klasöründe phoneix in içindeydi sanırım o dosyaya at phoneix ile flash at tamamdır. flash anlatımı da var zaten videolu olarak forumda eğer yapamazsan gerekli dosyları indir team ile yardımcı olurum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Anlayan birine pm atabilirsin kurtulus40 gibi ayrıca neden çok konu açıyosun diye kusura bakalım bu forumun amacı ne :)

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Mertcan kardeş herşey tamam yükledim yarın saat 6 dan sonra yapsan team dan msn: [email protected]

- - - Eklendi - - -

yada bana link verseniz belki yaparım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkasim bunun icin hizan a mesaj at herkesin sorununu cozuyor

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...2-hazan-edition-v3-0-01-12-2012-a-719146.html

arkadaşlar buradaki şeffaf wiggetleri falan nasıl uyarlayacağım telefona gerekli programlar var ama nasıl atacağım bi yardımcı olurmusunuz flash atma konusunu gönderiyorsunuz ama orada ilk başka NaviFirm+ 1.7 diye program var oradan bişiler indiriyor ama onun indirdikleri bu verdiğim link te var sanki nasıl yapıcam bi yardım edin ya :((

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...2-hazan-edition-v3-0-01-12-2012-a-719146.html

arkadaşlar buradaki şeffaf wiggetleri falan nasıl uyarlayacağım telefona gerekli programlar var ama nasıl atacağım bi yardımcı olurmusunuz flash atma konusunu gönderiyorsunuz ama orada ilk başka NaviFirm+ 1.7 diye program var oradan bişiler indiriyor ama onun indirdikleri bu verdiğim link te var sanki nasıl yapıcam bi yardım edin ya :((

O Linkteki Navifirm Olayını Geçip Diğer İşlemleri Yapacaksın, Dediğin Gibi Zaten FW İndiriyorsun..

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
ama kod falan yani ürün kodu siyah falan bişiler var ya nasıl olacak orası

- - - Eklendi - - -

kardeş herşeyi yaptım yanlız bi yerde telefon rengini write diyor benimki black ne dim orda write seçersem sorun çıkarmı

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Gitti heralde

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
suan atsammı acaba sorun cıkarmı diye korkuyorum ya

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben anlasaydim guzel olurdu tele acaip flash atmak istiyorum ama icinde 100lerce sey var kuramam teker teker

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
sorunu hallettim ama benim pc de bi arıza var galiba flas atarken usb bapo bi bağlandı bi bağlanmadı sesi çıkıyor sonra hata veriyor

- - - Eklendi - - -

paso

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
İlk Kez Flash Atıyorsan Sorun Yok Normal Birşey.. İlkin Hata Verecek Yüklenemeyecek, İkinci Defa Denediğin Zaman Olacak..

Pringles

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hata veriyor tekrar denedem gene olmadı :S Benım usb yuvasındamı hata var acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt