bunu kesin görmelisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
bunu kesin görmelisiniz
çok komik yaaaa :kop::kop::kop:

boyunu uzatıyorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :kop::kop::kop:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
kel ilacı kendine kullansın..

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
çok kömik yaa ayak tabını ile boyun 5-12 santım uzuyormuş:kop::kop::kop:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
şşşşş reklam yasak ! :ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
şaka yapıyorum yaaa nıye kızıyorsun rekram yapma dedi ya bunu reklam yapsanda yapamazsınki:kop:

_KadirşinaS_

Üye
Hakikaten bu kadar olur ya :kop:

Ama reklama bakın tam damardan girmişler.
  • Sadece bu nedenle daha etkileyici olabileceğinizi..
Bu Japon buluşu, modern bilgisayar teknolojisi ile, çok eski zamanlara uygulanan masaj tekniğini birleştirir. KIMI, doğal yollarla Büyüme Hormon Üretimini arttırarak boyunuzun uzamasını sağlar.

:kop:

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir iş yapalım bır güzellik merkezi 4 kişi çalışacak insanların boyunu uzatmakmak için kollardan ve bacaklardan çekiştirecegiz bu sistem amerikadan geldi birkaç bilimsel saçmalıkdza koyuverdıkmı köşeyı döndük ne dersiniz:kop:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Dj Airmax™;1019232' Alıntı:
leiche lütfen bir kaç enayi bulmam lazım:kop::kop:
şşt lafına dikkat et şaka da olsa düzgün konuş:@

xbetterx

xbetterx

Üye
Arkadaşım bu yöntem cidden bilimsel olarak kanıtlanmış birşey, gözümle görmesem bende inanmazdım. Aşağılayıcı cümleler kurmayalım derim. Bunu kullanan arkadaşım oldu tam 7cm boyu uzadı. Kendisi 24 yaşında 1,77cm boya sahip şuan. Benimde kullanmamı söyledi ama ben boyumdan memnunum (1,75). Fazlası zarar kendimce, Türk milletinin ortalama boyu diye düşünüyorum =)
Orjinaline saygıyla

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
fatihsagohiphop™;1019374' Alıntı:
şşt lafına dikkat et şaka da olsa düzgün konuş:@
arkadaşım nıye alınıyorsunki kimsenin sahsina yönelik bişi demedim

Arkadaşım bu yöntem cidden bilimsel olarak kanıtlanmış birşey, gözümle görmesem bende inanmazdım. Aşağılayıcı cümleler kurmayalım derim. Bunu kullanan arkadaşım oldu tam 7cm boyu uzadı. Kendisi 24 yaşında 1,77cm boya sahip şuan. Benimde kullanmamı söyledi ama ben boyumdan memnunum (1,75). Fazlası zarar kendimce, Türk milletinin ortalama boyu diye düşünüyorum =)
Orjinaline saygıyla
valla inanasım gelmıyor arkadaşım :sn:

xbetterx

xbetterx

Üye
Doğru kardeş insanın inanası gelmiyor cidden böyle ekrandan bakınca, inceleyince ama bir arkadaşınız kullanmış ve boyu uzamış olsa durum tam tersi olacaktı. Mesela benim gibi =)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
herifler 35'lik rakı kadar
bi de boy uzatıcı yapmışlar kendine derman olmayan ilacı başkasına satıyolar :ehe:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Doğru kardeş insanın inanası gelmiyor cidden böyle ekrandan bakınca, inceleyince ama bir arkadaşınız kullanmış ve boyu uzamış olsa durum tam tersi olacaktı. Mesela benim gibi =)
ahh ahh o arkadaşına söyle hemen bir hastahanede tahlil yaptırsın çünkü o akromegali hastası olabılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt