leiche lütfen bir kaç enayi bulmam lazımşşşşş reklam yasak !![]()

bu ne demekti şimdi?Dj Airmax™;1019232' Alıntı:leiche lütfen bir kaç enayi bulmam lazım![]()

şşt lafına dikkat et şaka da olsa düzgün konuşDj Airmax™;1019232' Alıntı:leiche lütfen bir kaç enayi bulmam lazım![]()

arkadaşım nıye alınıyorsunki kimsenin sahsina yönelik bişi demedimfatihsagohiphop™;1019374' Alıntı:şşt lafına dikkat et şaka da olsa düzgün konuş![]()
valla inanasım gelmıyor arkadaşımArkadaşım bu yöntem cidden bilimsel olarak kanıtlanmış birşey, gözümle görmesem bende inanmazdım. Aşağılayıcı cümleler kurmayalım derim. Bunu kullanan arkadaşım oldu tam 7cm boyu uzadı. Kendisi 24 yaşında 1,77cm boya sahip şuan. Benimde kullanmamı söyledi ama ben boyumdan memnunum (1,75). Fazlası zarar kendimce, Türk milletinin ortalama boyu diye düşünüyorum =)
Orjinaline saygıyla
n:ahh ahh o arkadaşına söyle hemen bir hastahanede tahlil yaptırsın çünkü o akromegali hastası olabılır.Doğru kardeş insanın inanası gelmiyor cidden böyle ekrandan bakınca, inceleyince ama bir arkadaşınız kullanmış ve boyu uzamış olsa durum tam tersi olacaktı. Mesela benim gibi =)