orada büyüdüm ben benim memleket ora yahu :)
Enes Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: orada büyüdüm ben Genişletmek için tıkla ... benim memleket ora yahu
Amaru Shady Üye TheFenomen' Alıntı: benim memleket ora yahu Genişletmek için tıkla ... Adapazarı Ozanlar'da geçti günlerim. Nee günler
TheFenomen' Alıntı: benim memleket ora yahu Genişletmek için tıkla ... Adapazarı Ozanlar'da geçti günlerim. Nee günler
Enes Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: Adapazarı Ozanlar'da geçti günlerim. Nee günler Genişletmek için tıkla ... ben ilçesindeydim ismi de pek güzel Pamukova
Pondusss' Alıntı: Adapazarı Ozanlar'da geçti günlerim. Nee günler Genişletmek için tıkla ... ben ilçesindeydim ismi de pek güzel Pamukova
Amaru Shady Üye TheFenomen' Alıntı: ben ilçesindeydim ismi de pek güzel Pamukova Genişletmek için tıkla ... çok küçükken gitmiştim
TheFenomen' Alıntı: ben ilçesindeydim ismi de pek güzel Pamukova Genişletmek için tıkla ... çok küçükken gitmiştim
Enes Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: enes yine sen Genişletmek için tıkla ... evet yine ben ne oldu ki - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok küçükken gitmiştim Genişletmek için tıkla ... baya küçük bir yer ama güzel
M. tAHA' Alıntı: enes yine sen Genişletmek için tıkla ... evet yine ben ne oldu ki - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok küçükken gitmiştim Genişletmek için tıkla ... baya küçük bir yer ama güzel
Enes Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Benzer bi yazıyı bende sakaryada görmüştüm doğru söze ne denir Genişletmek için tıkla ... evet aynen öyle
rabbace' Alıntı: Benzer bi yazıyı bende sakaryada görmüştüm doğru söze ne denir Genişletmek için tıkla ... evet aynen öyle
Enes Üye Konu Sahibi 15097' Alıntı: hahah güzelmiş bu da ne fotolar yakalıyorsun yaw böyle Genişletmek için tıkla ... bana denk geliyor galiba ya
15097' Alıntı: hahah güzelmiş bu da ne fotolar yakalıyorsun yaw böyle Genişletmek için tıkla ... bana denk geliyor galiba ya