Bunları Görünce İnsanın İçi Isınıyo Biran Önce Gelsin de Hantal Annadan Kurtulalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar nokşa dan belleyi beklerseniz daha çok beklersiniz.. ama gerçekten heyecan verici bu belle.. kurtuluş kırk abimizin yeni çıkardığı cfw si mükemmel.. uçak modunda resmen.. tavsiye edilir bütün arkadaşlara..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Beni sevmeyen çokmuş herkes arkamdan konuşuyo :off:

qsaw

qsaw

Üye
Emre bitti sen mi başladın S^3 Genel baştan aşağıya "qsaw" rütbe alınca elinize ne geçiyor anlamış değilim.
yoo ben hep böyleydim bi giryom tek tek bakıyom konulara burası da sohbet havasına hep konuşuyom burda yani rütbe almak o kadarda mühim değil zaten albayda tıkanılıyor

----------Eklendi @ 19:41:55 ---------- Yazıldı @ 19:40:53 ----------

Beni sevmeyen çokmuş herkes arkamdan konuşuyo :off:
hemde çok :aha: ben seviyorum ilk senle tnışmıştım forum da :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:) :) :)

atakan25

atakan25

Üye
bence annanın sadece q klavye iyi.Allah nokianın...
artık sinirden terbiyelice sövmeye başladım:D

----------Eklendi @ 20:28:58 ---------- Yazıldı @ 20:27:34 ----------

bu arada şuna ne dersiniz:

one lan öyle:aha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
GTA 3 for S^3 olması gerek :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
iki gün önce bursa altıparmak nokia shopa sordum aralık dediler ne kadar doğrudur bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
Quaresma53

Quaresma53

Üye
belle için sabırsızlanıyorum anna zamanındaki alametler başladı hadi bakalım video falan =)

Emre-45

Emre-45

Üye
2012 2. ceyregı dıyorlar

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
2011 4. çeyrek Aralık Yada 2012 1. çeyrek o kadar geç gelmez tahmn etmyrm

serinaga

serinaga

Üye
Yaw ben daa annayı yüklemedim. Çok mu kötü ? Eskide mi kaliimm ? Ne dersiniz ağalar ...

hakan_710

hakan_710

Üye
Yaw ben daa annayı yüklemedim. Çok mu kötü ? Eskide mi kaliimm ? Ne dersiniz ağalar ...

arkadaşım sen hiç beklemeden geç bana kalırsa yeni simgeler eskiye göre daha ii ve daha az hata var aslında ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım açıkçası. Herkes şuan belle yi bekliyo ama yarın birgün ondan da sıkılırız :)

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
C-7 ye update yok boşuna heveslenmeyin beyler.. X-7 E-7 N-8 E-6 500 güncellemenin gelecegi telefonlar
kaynak

kubilaysari

Üye
C-7 ye update yok boşuna heveslenmeyin beyler.. X-7 E-7 N-8 E-6 500 güncellemenin gelecegi telefonlar
kaynak
öyle bir şey yok ..c6-01 c7 n8 e7 ..gelecek bunlara ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt