Bunları Görünce İnsanın İçi Isınıyo Biran Önce Gelsin de Hantal Annadan Kurtulalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykutozkann

aykutozkann

Üye
arkadaşım sen hiç beklemeden geç bana kalırsa yeni simgeler eskiye göre daha ii ve daha az hata var aslında ben şu ana kadar hiç sorun yaşamadım açıkçası. Herkes şuan belle yi bekliyo ama yarın birgün ondan da sıkılırız :)

Aslında çok doğru beklenti içinde olmak eldekini gölgede bırakıyor anna da cok beklendi gelsin artık diye sayfalarca yorum yapıldı. Tabi symbian eksilerini android karşısında duracak vaziyete anna getiremedi. Benim tahmınım sadece anna bu süreçte kullanıcalara biraz daha sabretmeleri için tadımlık bir sistem oldu. Belle çalışmaları devam ediyor. Konuda belirtilen reklamdan da anlaşılacağı üzere tüm ^3 cihazlara gelecek ama zaman belirli değil. Tahminim çok gecikmez çünkü o riski almazlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
2012 1. çeyrek mart sonuna kadar sürüyor ama bu da uzun bir zaman :angry:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
C-7 ye update yok boşuna heveslenmeyin beyler.. X-7 E-7 N-8 E-6 500 güncellemenin gelecegi telefonlar
kaynak

neymis neymis hahaaa :D bide kaynak gostermis xD hayatimda gordgum en mantksiz aciklama bilmedgn konu hakknda ahkam kesme birader !

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar tüm S^3'lere gelcek belle güncellemesi,gereksiz tartısma ortamı hazırlamayın...:nono:

aykutozkann

aykutozkann

Üye
geleceğinde herkes artık hem fikirde :D ne zaman geleceği belli değil

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Aslı Güncelleme C7 ye Gelecek Çünkü Nfc Güncellemeside C7 ye Özel Olacak. Tartışmaya Gerek Yok

qsaw

qsaw

Üye
C-7 ye update yok boşuna heveslenmeyin beyler.. X-7 E-7 N-8 E-6 500 güncellemenin gelecegi telefonlar
kaynak
arkadaşım video su bile çıktı hadi c6-01 desen neysede c7 gelmemesi çok saçma:nono:

----------Eklendi @ 15:18:55 ---------- Yazıldı @ 15:17:14 ----------

Lenneth

Üye
N8'ime yüklediğim Belle'ye dayanarak yine istediğim performansı alamadığımı söyleyebilirim.

Symbian'dan performans isteyen bence 1 ghz'li cihazlara yönelmeli artık. 680 mhz kaldırmıyor, ev ekranı sayısını artırınca takılmalar başlıyor anında..

ArMaGeDdOn_87

Üye
N8 kullanıcıları bi sorum olucaktı,şu anda N8 in işlemcisi ve ram i belli.bu işlemci ve ram e göre ve anna güncellemesiyle birlikte telefonun genel performansı hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ye gelmicekmi videosu bile var kimi kandiriyorsun arkadasim

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hepiniz birden çocuğa yüklenmeyin yahu...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
haketti ama..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:naughty:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle nerde kaldi???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt