"Bundan sonra Fernandes'i..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Bundan sonra Fernandes'i..."


Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Niğde Belediyespor ile yapacağı maç için bu kente giden Beşiktaş'ta, teknik patron Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.

Fernandes ve Sivok ile sorunlar yaşadığı şeklindeki iddiaları yalanlayan Aybaba "Anadolu'nun çok güzel bir şehrinde, Niğde'de Beşiktaşlılar ile buluşmak keyifli. Bazı oyuncularla tartışma yaşadığım ve hakarete varan diyaloglar yaşadığıma dair ifadeler var. Çok komik bunlar. Böyle bir şey yok. Biz artık çizgisini çok iyi bilen bir takımız. Ne Fernandes ne de Sivok ile tartışma yaşadım. Kim ne planlıyor bilmiyorum" dedi.

"Artık 84. dakikada çıkarırım"

Gaziantep maçında Fernandes'i 85. dakikada çıkardığı için eleştirilen Samet Aybaba, bu konuyla ilgili olarak ise "Bundan sonra daha erken çıkaracağım. 85'te çıkarınca ne oluyorsa! Artık 84'te çıkaracağım" ifadesini kullandı.

"Biz mağlubiyeti hazmedemeyen bir takımız"

Bir gazetecinin eleştirilerin Gaziantepspor mağlubiyetinin ardından gelmeye başladığını hatırlatması üzerine Aybaba, kimin ne planladığını bilmediğini söyledi.

Futbol takımı olduklarını ifade eden Aybaba, ”O maçın ilk yarısını 3-4 farkla önde kapatabilirdik. Genele baktığınızda gollerin yapılması, hazırlanması, atılması inanılmaz bir taktik ürünü ama futbolun içinde penaltı var, son dakika yenilen goller var. Arkadaşlarımızla konuştuk. Biz mağlubiyeti hazmedemeyen bir takımız. Biz sadece bir kez mağlubiyeti hazmedebiliriz. Arkasından gelecek maçlara daha iyi hazırlanıp hazmetmememiz lazım. Arkadaşlarımız daha çok koşan, daha çok isteyen, Beşiktaş için her şeyini ortaya koymaya hazır olan oyunculardan kurulu. O nedenle futbol maçı kaybedilir, eleştiriler olabilir. Oyun içinde eksiklikler vardır, eleştiriler gayet normaldir ama böyle asılsız şeyler olmamalı” şeklinde konuştu.

Son olarak Niğde Belediyespor ile oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Aybaba, ”Maç maçtır. Yarın çok ciddi bir şekilde bu maça çıkacağız. Oynamayan arkadaşlarımız var. Onlar için büyük bir şans. Onlar da bunu iyi değerlendirecektir. İnşallah güzel bir sonuç alırız” dedi.

Basına ve taraftarlara açık olan idmanı çok sayıda taraftar da izledi. Taraftarlar Samet Aybaba ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak tezahürat yaptı.

Bazı taraftarlar da oyuncuların stada girişinde hatıra fotoğrafı çektirerek forma imzalattı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt