bundan anladıgınızı yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
bundan anladıgınızı yazın
daha free amcayım, muhteşem 3lu olmak için erken; once dogruyu bir başka dogru ile keşiştirip ! sonra başka bir dogru yapıp ücgen oluşturamadım. ne analdıgınız yazınki bende anlayanların ne anladıgını anlıyayım. dogru anlayanlara bir lolipop + popcorn + bir posta koyun postu:)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

evlılık için çok erken:) doğru ınsan yok buılursan 3 kişi olcaksınız

alıyım canım sağolll

• Beğen
Tepkiler: tarxhn
tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
:) hileye mail vermem hediye hiç vermem pelin konu dışı pelin_ cok zekisinde başka arkadaslar ne anlıyacak onu merak ettim

pelın_

:hih:

• Beğen
tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
aha sahitsiniz pelin_ hareket çekti :bann:layın hemen :)

pelın_

:off:

canturgay

canturgay

Üye
uzun bi cümleyi noktalama işaretleri olmadan doğru şekilde okumak için baya bi çaba sarfetmek gerekiyor.bunu anladım... anlatmak için de aynı şeyi yapmak zorunda kaldım.Canım sıkılıyor ve gereksiz mesajlar bölümünde günün en gereksiz mesajı olmaya aday mesajını ortaya çıkıyorum:)

• Beğen
TheComet

TheComet

Üye
Fok balıkları çok yalnız

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
asil evde fanusta beslenen bir balığa ne dersin. Yabancı bir yerdesin yanlızsın vede omrunun sonuna kadar o fanustasın. Böyle bir hayatı hak edecek neyaptı sizce

- - - Eklendi - - -

evlılık için çok erken:) doğru ınsan yok buılursan 3 kişi olcaksınız

alıyım canım sağolll

benimle alakası yok. Hani bir sarkı varya (1 ben 1 sen 1'de bebek) baska ne anlayacaktık. Herkezin istediği bu zaten. Kimi tadını cıkarır benim gibi; kiminin hayatı zehir olur. Seçenek bize kalmiş. hayata nasıl baktığına bağlı biraz.:sirit:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evlenip çocuk yapmak için daha çok erken :) Önce doğru kişiyi bulmak gerekiyor ki daha çok gencim :kıskıs:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Evlenip çocuk yapmak için daha çok erken :) Önce doğru kişiyi bulmak gerekiyor ki daha çok gencim :kıskıs:

daha gencim bahane, 40'tan sonra eğriyi doğruyu nasıl ayırt edecen. Ya sonun fanustaki balığa benserse; hayat kisa seçenek çok bu isin sonu b**.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt