<div class='quotetop'>(Lost @ Apr 19 2006, 01:25 PM) [post=319309]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadasım 2. secenek doğru tercihin anlatımımdaki gibi temalar ı kullandığın temaya girerek duzenle seceneğine basarak ekran koruyucu kısmında clock saver i secerek benim paylaştığım ekran koruyucuyu kullanmıs olacaksın aynı sekilde duzenle seçeneğine girip ekran koruyucu seçeneğine girerek tarih saat yaptığında eski haline doner bu senin tercihine bağlı yüklemeden önce 2 seçenek aktifken (metin - Tarih ve saat) bu olayı yükledikten sonra seçenekler 3 e cıkıyor yani diğeri üstüne gelmiyor. yeni seçenek yüklüyor boylece dilediğin zaman eski ufak saate donebilirsin. gerçi döneceğini hiç sanmıyorum kocaman kocaman saat varken pek kimse o ufacık saati kullanmaz. ama kaygılarında haklısın orjinali her zaman durmalı. bu yönden bi şüphen olmasın eskisi orda duruyor. en büyük özelliği de bu zaten ek bir ekran koruyucu vermiş oluyor. ayrı bir program olmadığı içinde şarzını sömürmüyor telefonu kasmıyor.
[/b][/quote]
buraya kadarki bilgiler cok super tatmin oldum. ama yuklemeden onceki son sorum. rahatlikla uninstall yapilabiliyor mu ? yapiliyorsa, sorunsuz bir sekilde seceneklerden 3'den 2'ye yani tel. originaline donuyor mu? neden bu konuyla ilgili bu kadar cok soru sorduguma gelince: bu tur programlar direk olarak sisteme etki ettiginden birtakim yan etkilere neden olabilir... diger prolar gibi bagimsiz degiller yani, direk ilgili sistemi degistiriyorlar. bunun gibi mesela , mesaj sisteminizi degistiren bazi prolar var bunlar bazen tehlikeli olabiliyor. yani durup dururken telefona bi screen saver yuzunden format atmaya gerek kalmasin anlayisiniza tesekkurler...