MertcaN9
Üye
-
Konu Sahibi
-
türe de doğru söylüyor bak kopamıyormuş ama adam gelipte illede android dememiş.
Bu arada mertcan sende iyi mesaj felan kasıyosun hareketli enerjik felan
AмσηR@;4200255' Alıntı:androidçilerden cok ben eleştiri yapıyorumbenı banlattırmayın )
şakası bi yana
kışkırtma amaçlı olunca cevap yerine yöneticilere bildiri yapın, yönetici bir kez uyarır 2. kez olunca uzaklastırması gerek. yok yöneticide geregini yapmıyorsa ihbarlar bölümünde yöneticide şikayet edilir.sonucda forumun kullanıcıları olan şahıslar, bizleriz.
lakin kışkırtmak degilde eleştiriler oluyorsa bunları herkesın kabul etmesi gerekli.
Sanki bu konu hiç açılmamış gibi devam edecek bu kişilikler, bakın görün.
O Lenneth ' i bildim bileli huzur kaçırmaktan başka bir şey yapmıyor . Takmıyorum bile sizde takmayın .
türe de doğru söylüyor bak kopamıyormuş ama adam gelipte illede android dememiş.
Bu arada mertcan sende iyi mesaj felan kasıyosun hareketli enerjik felan
Android forumunu basalım beyler . Yanımıza Rıza baba ve ekibini de alalım .
Fake açalım telefona da saydıralımaman diyim direk banlanırız tölerans olmaz oralarda
huzur kaçırmaya gerek yok di mi durduk yere hem burda yardım etmesi ya da yeni şeyler öğrenmesi daha hızlı oluyor çünkü sürekli aktif forumun bu bölümünawy de eski symbiancılardandır belki biraz ondan kaynaklanıyordur ama yine de bilerek veya kasıtlı kışkırtıcı mesaj yazacağını sanmıyorum
sonuç olarak coğu arkdaşımızın dedikleri doğru millet neyi nasıl beğeniyosa ona göre alıyo sonuçta herkesin baktığı beğendiği tatmin olduğu ya da zevkl aldıkları şeyler farklı değil mi
peki bu bölümün adı 'symbian^3 eleştiri bölümü' mü yoksa ben mi yanlış görüyorum. yada şöyle sorayım onların bölümünde her hangi bir mesajı açın hiç bir symbian^3 kullanıcısı abes yere eleştiri yapmışmı yada gerginlik yaratmış mı
Android forumunu basalım beyler . Yanımıza Rıza baba ve ekibini de alalım .
Kışkırtıcı mesaj atanları takip ediyorum. Direkt ilgilenicem onlarla merak etmeyin.
yapma gözünü seveyim ya dediğin şahısın attığı mesaj indeksine bir bakarmısın bölüm ile alakasız çoğu androidi yüceltici şeyler vs... ayrıca montesi olandan tut en farklı kişiler bile geliyor burada huzur kaçırıcı mesajlar yazıyor. ya korkuyorum ki bu bölümün neşesi o sinerjisi bu fandroidciler yüzünden yakında kaçacak. o zaman çekilmez olur buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?