polluxea♪
Üye
bizim cihazlar onların yanında sönük kalıyor olabilir ama onlardan çok daha fazla haz alıyoruz bu kesin çünkü biz telefonumuzu kıyaslama ve üstünlük kurmak için almadık bize en hoş gelen telefon olduğu için aldık bu yüzden burada ki herkes neşeli herkes dolu dolu çünkü kimsenin içinde verdiği paranın boşa gittiği düşüncesi yok herkesin gönlünde kalbide rahat içine oturan hiç bir taraf yok . mesele en pahalı en gelişmiş cihazı almak değil. 2 gün sonra sıkılacağım bir kenara bırakıp artık üstünlüğü ile övüneceğim bir cihazı ben neyleyim daima baktığımda o ilk heycanı veren telefon var iken !
açık ve net söyliyim telefon savunma gibi bi amacım yok ama bu konulara girince sohbet edesim geliyozamanında çok konu kilitlenmişti benim konu dışı sohbetlerim yüzünden ama buranın ayrı bi güzelliği var ayrılamıyorum
polluxea♪;4200023' Alıntı:benm tezimi dogruladın dostum
teşekkür ederim
Mertcan ağzına sağlık güzel yazmışsın.
Bu forumda yaşı büyük, ama olgun ol(a)mayan bir sürü kişilik var.
Bunlarla muhattab olup seviyenizi düşürmek yerine, hiç cevap vermeyin, kendi haline bırakın. Bir müddet sonra zaten susacaklardır.
Sonuçta tartışmasına girdiğiniz markalar(Nokia, Apple, Samsung vs.) babanızın şirketi değil.
Karşınızdaki laftan anlamıyorsa, yumuşak bir dille bile bir şeyleri anlatmaya çalışmayın. Bırakın o kendini haklı sansın.
Hiç bir şirket, sizin buradaki insanlarla yaptığınız tartışmalar sayesinde kalkınmıyor. Biraz düşünürseniz hak vereceksiniz bana.
Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?